NOVI POČETAK

Ana Nikolić potrošila čak 70.000 eura za samo nekoliko dana

Čitava ekipa je smještena u luksuznim hotelima, svima su plaćene avionske karte, kao i all inclusive usluga

Ana Nikolić. Instagram

Avaz.ba / Blic.rs

26.1.2020

Pjevačica Ana Nikolić je čitavu ekipu koja radi na ekranizaciji novih pjesama povela u Maroko, gdje je za potrebe snimanja zakupila cijeli luksuzni rizort u Marakešu, koji košta nekoliko hiljada eura. Također je platila sve troškove puta za desetak saradnika.

Osim ljudi iz videoprodukcije, Ana Nikolić je u Maroko povela i ličnog šminkera, frizera i stilistu, a cijeloj ekipi platila je avionske karte i smještaj u luksuznim rizortima koje mijenjaju. Pjevačica planira da snimi nekoliko spotova na ovoj egzotičnoj destinaciji, a prvi se ekranizira u luksuznom hotelu u centru Marakeša.

- Ana je oduvijek bila džek i kada je kafana i kada je posao u pitanju. Tu ne žali novac. Upravo zato je na put da snimi spotove pošla s odriješenim budžetom. Osim produkcije nekoliko videospotova, koja košta više od trideset hiljada eura, ona nije marila što će snimanje zbog egzotične lokacije duplo koštati - navodi izvor blizak pjevačici i dodaje:

- Čitava ekipa je smještena u luksuznim hotelima, svima su plaćene avionske karte, kao i all inclusive usluga. Također, osim ekipe koja je zadužena za snimanje i produkciju spota, morala je da povede i lične saradnike, jer nije željela ništa da prepusti slučaju, pa je samim tim morala da iskešira još dvadesetak hiljada eura za sve popratne troškove.

Luksuzni hotel u kome pjevačica snima prvi od nekoliko spotova u Maroku sadrži privatni bazen, hamam, raskošne sobe. S obzirom na to da je Ana povela desetak saradnika, samo na smještaj je izdvojila pozamašnu sumu. Kada se tome dodaju troškovi za dozvole snimanja i van apartmana, a u okviru hotela, to povećava troškove ovog puta.

- Ana voli da se zabavlja i nakon cjelodnevnog snimanja, ona s ekipom odlazi na večeru ili u provod. Ne dozvoljava nikome od saradnika da se lati novčanika - kaže pjevačicin blizak saradnik, i otkriva:

- Ovo je samo prva lokacija na kojoj Ana snima. U planu je još nekoliko spotova koji će također biti snimljeni u Maroku na drugim zanimljivim lokacijama. Sveukupno, pjevačica će biti više od sedam dana u ovoj zemlji.

View this post on Instagram

🌴🌞👙 @dharma.beachwear @infinityfatloss 💊

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial) on

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.