SAMOSTALNI ŽIVOT

Megan Markl daje prvi intervju: Dolazi njenih pet minuta

Srele su se prije nekoliko godina u azilu za pse u Los Anđelesu, gdje je Elen potaknula Megan da udomi svog prvog psa, Bogarta

Megan izabrala Elen da joj otvori dušu. Agencije

L. K. P. / Avaz.ba

26.1.2020

Nakon što su princ Hari (Harry) i Megan Markl (Meghan Markle) napustili kraljevsku porodicu, to je postalo tema broj jedan u svijetu.

Čak i oni koji nisu fanovi ili ne prate život i dešavanje vezana uz britansku kraljevsku porodicu morali su zaviriti u neke od tekstova kako bi shvatili o čemu to šuška veći dio planete.

No, sada je i Megan spremna otvoriti dušu, i to u emisiji kod poznate američke voditeljice Elen Dedženeris (Ellen DeGeneres).

– Elen i Megan već su imale inicijalni dogovor o intervjuu. To se sprema već neko vrijeme – rekla je Meganina prijateljica za “Daily Mail”.



Megan i Elen upoznale se u azilu za pse. Agencije

Srele su se prije nekoliko godina u azilu za pse u Los Anđelesu, gdje je Elen potaknula Megan da udomi svog prvog psa, Bogarta. Od tada su ostale u kontaktu, čak su Elen i njena supruga iz SAD otputovale u London kako bi posjetile Megan i Harija i upoznale njihovog sina Arčija (Archie) , piše magazin „Hello!“.

U svom šouu Elen Dedženeris je rekla:

– Vidjela sam kako ih napadaju i to nije fer. Oni su dvoje najprizemnijih ljudi koji imaju puno saosjećanja za svakoga, toliko dobrog rade za ovaj svijet.

Upravo zbog tog prijateljstva Megan i želi dati intervju upravo njoj. Tako je Meganina prijateljica ispričala:

– Rekla mi je da Elen razume njenu patnju i bol i da će njoj sve reći. Uvjerena je da su one srodne duše, za nju je Elen oličenje autentičnosti – rekla je prijateljica.

Inače, svi oni koji redovno prate dešavanja vezana uz život princa Harija i Megan Markl sjećaju se izjave princa koja je iz ove tačke možda mogla nagovijestiti novonastalu situaciju.

Princ Hari prije nekoliko mjeseci za ITV je rekao da „nikad neće učestvovati u igri koja je ubila” njegovu majku, princezu Dajanu i da će uvijek štititi porodicu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.