LJUBAV I PREVARE

Petar Strugar bivšu varao s Milicom Todorović dva mjeseca

Bivša Strugarova je navodno u njegovom telefonu vidjela poruke i fotografije od Milice

Strugar i Todorović: Priznali ljubav. Agencije

L. K. P. / Avaz.ba

28.1.2020

Glumac Petar Strugar i pjevačica Milica Todorović otvoreno su progovorili o svojoj ljubavi. Međutim, nagađanja o njihovoj vezi ne prestaju. Kako prenose srbijanski mediji, Strugar je svoju sada bivšu djevojku Tamaru Gavrilović varao čak dva mjeseca s Milicom Todorović.

Tako da je Milica glavni razlog kraha veze Strugara i Gavrilović.

- Petar i Tamara su se jako voljeli, toliko je ta ljubav bila jaka da je čak i javno pokazao. Upoznali su se u konjičkom klubu, a upravo ljubav prema konjima ih je spojila. Čak su i jahali zajedno i svi su mislili da će se vjenčati, ali se pojavila Milica - govori nepoznat izvor i otkriva kako je Petar prevario Tamaru.

Dodao je da je Petar nakon upoznavanja počeo da se dopisuje s Milicom, a za to, naravno, nije znala Tamara.


Gavrilović i Strugar: Prekinuli sve odnose. Agencije

- Nedugo zatim su se i vidjeli na večeri, na kojoj je romansa i počela. Kako je vrijeme prolazilo, Milica je insistirala da prekine vezu u kojoj se nalazi, ali Petar nije mogao. Bilo mu je žao Tamare, s kojom je samo dva mjeseca prije toga otpočeo zajednički život. Međutim, sve češća odsutnost od kuće, ali i sakrivanje telefona, natjerali su Tamaru na sumnju, koja se i ispostavila kao opravdana. Tamari je drugarica rekla da je čula da se Milica hvali da je s Petrom započela romansu, u šta se nedugo nakon toga i sama uvjerila - završava priču.

Bivša Strugarova je navodno u njegovom telefonu vidjela poruke i fotografije od Milice, što je šokiralo. Odmah nakon saznanja se spakovala i iselila iz stana prekinuvši s Petrom svaki kontakt.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.