OSKAROVCI

Sreća u porodici Danisa Tanovića: Kćerka položila vozački ispit

Moja kćerka vozi me prvi put

Tanović: Pohvalio se na društvenim mrežama. Arhiv

Piše: M. S. S. / Avaz.ba

29.1.2020

Bh. oskarovac, reditelj i scenarista Danis Tanović na društvenoj mreži Instagram pohvalio se fotografijom na kojoj ga njegova kćerka prvi put vozi u automobilu.

- Moja kćerka me vozi po prvi put - napisao je Tanović uz fotografiju.


View this post on Instagram

My daughter drives me for the first time

A post shared by Danis Tanović (@danistanovic) on

Inače, Danis krije svoj privatni život od očiju javnosti i vrlo rijetko govori za medije. Tanović je u sretnom braku s Maelys de Rudder Tanović i imaju petero djece. 

Tanović je završio snimanje filma „The Postcard Killings“. Ovaj triler rađen je prema bestseleru Džejmsa Patersona (James Patterson) s holivudskim zvijezdama poput Džefrija Dina Morgana (Jeffrey Dean). Tanović je snimao je u Švedskoj i Velikoj Britaniji. Prije snimanja ovog filma naš najpoznatiji reditelj je radio i prvu seriju za HBO „Uspjeh“. Poput svog imena, serija je vrlo uspješna, s odličnom ocjenom 8.0 prema IMDb-u.

Iako uglavnom radi u inozemstvu, nedavno je za "Dnevni avaz" rekao da se najbolje osjeća u BiH.

- Ja bih mnogo više volio da mogu ovdje da radim nego negdje drugo... Lijepo je snimati i u Švedskoj, Norveškoj, u Londonu i po Engleskoj, ali kod kuće je ipak najljepše. Onda meni sve to zajedno nedostaje. Meni je u Bosni najljepše - rekao je Tanović.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.