VOLI ŽENE

Fatalni ljubavnik iz „Kućanica“ prevario zaručnicu

Uhvaćen u društvu dvije atraktivne žene u kratkom periodu

Longorija i Metkalf: Bili ljubavnici u seriji "Kućanice". Agencije

L. K. P. / Avaz.ba

30.1.2020

Ljubavnik Eve Longorije iz hit-serije "Kućanice" zaludio je svojim markantnim izgledom svijet kada se pojavio na ekranima u ulozi zgodnog vrtlara. A privatno je glumac Džesi Metkalf (Jesse Metcalfe, 41) proveo skoro 13 godina u vezi s dizajnericom i glumicom Karom (Cara) Santanom (35). Njihov prekid zaruka nakon toliko zajedničkih godina iznenadio je Holivud. Krajem januara objavili su da više nisu zajedno.

Santana i Metkalf: Kraj ljubavi nakon 13 godina veze. Agencije

Vijesti o prekidu stigle su nakon što je Džesi uhvaćen u društvu dvije atraktivne žene u kratkom periodu. Izgledao je s njima prilično blisko, a Kara je navodno objavama tih fotografija ostala potpuno šokirana. S obzirom na niz godina koje su proveli zajedno te činjenicom da su bili zaručeni od 2016. godine, takva njena reakcija nimalo ne čudi.

Kada su Džesija krajem prošle godine pitali hoće li se vjenčati, planiraju li on i Kara svadbu, Džesi je otkrio da ništa nije u planu jer mu je raspored bukiran.

- Planovi za svadbu ne postoje, jako sam zauzet, doslovno sam cijelu godinu bio na putu. Kara je, također, prezaposlena i trenutno se bavimo vlastitim rasporedima - rekao je tada glumac.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.