PJEVAČ

Saša Kovačević priveden na aerodromu u Njujorku

Zakasnio na let za Dominikansku Republiku

M. S. S. / Avaz.ba

1.2.2020

Saša Kovačević (34) se s bratom Radetom i svojom ekipom uputio u Dominikansku Republiku kako bi snimio spotove na ovoj egzotičnoj destinaciji, ali su Kovačevića, navodno, priveli na aerodromu u Njujorku te mu je let za Dominikansku Republiku propao, pišu srbijanski mediji.


Kovačević: Priveden na aerodromu - Avaz
Kovačević: Snima spot za novu pjesmu - Avaz
Kovačević: Propustio let za Dominikansku Republiku - Avaz
Dnevni avaz
Kovačević: Ne voli da kasni - Avaz

- Saleta je na aerodromu u Njujorku privela policija. Došlo je do neke zabune, pa su ga izveli s redovnog leta i odveli u posebnu prostoriju i zadržali nekoliko sati, taman da mu let za Dominikanu propadne - rekao je izvor.

- Uopće mu nije bilo svejedno. Pitao ih je zašto ga drže i provjeravaju, a odgovor je bio da je to dio rutinske kontrole i da su pooštrene mjere opreza. Ubrzo mu je policija vratila dokumente, saopćila da je sve uredu i da može nastaviti put - ispričao je izvor.

Kovačevića je iznervirala novonastala situacija, jer je zbog greške aerodromske policije kasnio na egzotičnu destinaciju, na kojoj je planirao snimanje spota.

- Sale je poludio. On je perfekcionista. Ne voli da kasni i vrlo je odgovoran. Morao je kupiti nove karte, što uvećava troškove snimanja. On je odvojio više od 30.000 eura za snimanje spota i nije mu do bacanja para zbog greške aerodromske policije, ali šta je, tu je - zaključio je izvor za Svet. 

Kovačević je na Instagramu objavio i fotografiju sa snimanja videospota za pjesmu "Afera".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.