TREND

Problem s viškom kilograma: Rješenje je smanjiti želudac, znaju to Darko Lazić, Ana Nikolić...

Teško probušiti kašiku

Preko operacije do gubitka kilograma. Ilustracija

M. S. S. / Avaz.ba

1.2.2020

Mnoge poznate ličnosti imaju problem s viškom kilograma, što zbog stresa i svakodnevnih obaveza, što zbog hrane kojoj ne mogu odoljeti. Nakon nekoliko desetina kilograma viška, većina njih ima problem kako da smršavi te se odlučuje za sada sve popularniju metodu mršavljenja - smanjivanje želuca.

Neke od slavnih osoba su svoju liniju uz pomoć ove metode dovele do savršenstva, dok se drugi spremaju da se dovedu u red. 


Nikolić: Nakon što je izgubila 35 kilograma. Agencije

Pjevačica Ana Nikolić navodno je, tajno, prije šest mjeseci otišla na operaciju koja se medicinski zove crijevasti želudac, nakon čega je za mjesec izgubila 15 kilograma.

Kako je pjevačica nakon porođaja imala velike problem s viškom kilograma, kojih nikako nije mogla da se riješi pomoću dijeta i raznih tretmana, Ana se odlučila na radikalnu i bržu promjenu. Ona je za ovu intervenciju dala od 5.000 do 10.000 eura.

Pjevač Darko Lazić godinama unazad mučio je muku s viškom kilograma, a upravo taj problem odrazio se i na njegov oporavak nakon teške saobraćajne nesreće koju je doživio prije 15 mjeseci.

Laziću je višak kilograma počeo praviti ozbiljan zdravstveni problem, pa je nedavno otišao pod nož.

Lazić: Kilaža mu ugrožavala zdravlje. Agencije

Makedonski voditelj Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, jedna je od javnih ličnosti koje su se među prvima podvrgle ovoj operaciji.

Operacija je kod Bokija uspjela i on je za vrlo kratak vremenski period izgubio dosta kilograma. 

Međutim, ono što se iskompliciralo u njegovom slučaju je to što je nedugo nakon operacije Boki uhapšen zbog afere "Reket", a ne baš najbolji uvjeti u zatvoru utjecali su na to da se njegovo zdravstveno stanje naglo pogorša te je Boki danima konstantno povraćao.

Boki 13: Prije operacije. Agencije

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.