JET SET

Vatrena Albanka šokirala sve: Fudbaleri u krevetu sve rade sami, a ima mnogo homoseksualaca

Zanemariš svoj život kako bi mogao pratiti nečiji

Avaz.ba

1.2.2020

Erjona Sulejmani - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+2

Erjona Sulejmani (32) žarila je i palila tokom Evropskog prvenstva 2016., a atraktivna Albanka prema izboru mnogih, bila je najatraktivnija navijačica na turniru.

Tada je Erjona bila u braku sa švicarskim fudbalerom Blerimom Džemailijem (33).

Danas, tri i po godine kasnije, atraktivna Erjona je sama, ali i dalje fudbal drži blizu sebe. Ona je ranije išla na svaku utakmicu supruga uz koga je zavoljela fudbal što se nije promijenilo ni kada su se rastali. Navodno je svemu kumovala njena preotvorenost, provokativne fotografije koje je objavljivala na društvenim mrežama, a kada je u javnosti pričala o detaljima iz spavaće sobe te rekla kako i nije baš dobar u krevetu, veznjaku je dozlogrdilo i zatražio je razvod. 

- Seks prije utakmica? Fudbaleri nisu baš neki veliki ljubavnici u krevetu. Oni to vole da rade sami - kazala je Erjona.

Atraktivna Albanka je otkrila neke pojedinosti iz njihovog braka.

- Upoznala sam supruga u vrijeme kada sam postala Mis Albanije. Kada mi je rekao da je fudbaler pomislila sam: 'Ne želim vezu sa tobom.' Danas, kada sam slobodna shvatam koliko je težak život žene fudbalera. Zanemariš svoj život kako bi mogao pratiti nečiji. Stalno mijenjaš države, gradove, stalno poslove. On je otac moje djece i poštujem ga. Želim mu da postigne ono što želi, ali ne volim ga više - rekla je Erjona. 

Kazala je i da u fudbalu ima mnogo homoseksualaca.

- Ne znam zašto je homoseksualnost i dalje problem u današnje vrijeme. Mislim na fudbal i uopće. U fudbalu ima mnogo homoseksualaca - ustvrdila je ona.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.