NOVA LJUBAV

Lejdi Gaga ljubi direktora, od Bredlija ni traga ni glasa

Prošli vikend se opustila i razmjenjivala nježnosti na terasi svog doma

Lejdi Gaga: Pronašla novu ljubav. Agencije

L. K. P. / Avaz.ba

4.2.2020

Pjevačica Lejdi Gaga (Lady GaGa, 33) ovaj se vikend opustila i razmjenjivala nježnosti na terasi svog doma s misterioznim muškarcem. Strani mediji pišu kako je riječ Majklu Polanskom (Michael), bivšem investitoru koji radi kao izvršni direktor firme „Parker Group“, koja je u vlasništvu jednog od osnivača Facebooka Šona Parkera (Sean).

Lejdi Gagu su s Polanskim prvi put vidjeli u Las Vegasu, a navodno su se upoznali u Los Anđelesu, na proslavi Parkerovog rođendana.

- Majkl je stvarno pametan dečko, ozbiljan je. Ljudi pričaju da ih je upoznao Parker u svom domu, a bili su zajedno na ručku i drugim događanjima. Šon je povodom svog rođendana organizirao zabavu u svom domu u Los Anđelesu u decembru, a poznata pjevačica i Majkl su bili tamo - rekao je izvor za strane medije.


Lejdi Gaga u zagrljaju novog dečka. Instagram

Da je riječ o ozbiljnoj vezi, govori i činjenica da je pjevačica objavila zajedničku fotografiju na svom Instagram profilu.

- Dobro smo se zabavili u Majamiju. Volim sve svoje male monstrume i fanove. Najbolji ste - napisala je Gaga u opisu fotografije na kojoj pozira u zagrljaju novog izabranika.

Lajkovi i pozitivni komentari „pljuštali“ su sa svih strana, a u manje od 10 sati fotografija je sakupila više od dva miliona lajkova. Ipak, bilo je i razočaranih fanova koji su se nadali da će odnos s Bredlijem Kuperom (Bradley Cooper, 45) prerasti u nešto više.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.