TV SVIJET

Feđa Fetahagić za „Avaz“: U ljubavi sam zadovoljan

Nije problem biti u svom poslu, na svom terenu

Fetahagić: Nakon svega što se desilo mogu biti samo zadovoljan. Instagram

Piše: M. S. S. / Avaz.ba

5.2.2020

Feđa Fetahagić nakon višegodišnje pauze nedavno se vratio na TV ekrane. Na OBN-u radi emisiju „Vaš magazin“. Kazao nam je da ponovo radi punim kapacitetom. Fetahagić je prije više od četiri i po godine doživio tešku nesreću prilikom pada u kupatilu u hotelskoj sobi u Splitu. Tom prilikom je zadobio hematom, zbog čega je bio u induciranoj komi, a ljekari su se borili za njegov život.

- Nakon svega što se desilo mogu biti samo zadovoljan. Srećom, nije bilo nekih posljedica, da odustanem. U punom pogonu. U ovom periodu stvari idu baš onako kao što sam planirao u mom već poznatom tempu. S obzirom na 16 godina poprilično raznovrsne karijere i mnogih projekata, nije problem biti u svom poslu, na svom terenu – kaže Fetahagić.

Voditelj je veoma aktivan na društvenim mrežama i na njima veoma često najavljuje nove emisije.

- Prije dvadesetak godina niko nije računao na internet, a kako je postao svakodnevica, društvene mreže postale su neizostavne i treba ići ukorak s vremenom. Ako se ispravno koristi, može donijeti samo benefit. Mislim da je to jedna od ključnih promjena, a rezultat toga je ubrzaniji protok informacija – govori Fetahagić.


Govori nam da ga ljudi zaustavljaju na ulici.

- Javljaju mi se djeca, koja su sada već odrasle osobe, to mi je pogotovo drago. Pogotovo mi je drago kada mi neka osoba priđe i kaže da je rasla uz moje emisije, to mi je emotivna satisfakcija. Jedna od onih stvari u mom poslu koje se ne mogu kupiti novcem – iskren je TV voditelj.

Kako Fetahagić slovi za jednog od najšarmantnijih javnih ličnosti u našoj zemlji, pitali smo ga je li njegovo srce još slobodno.

- Što se tiče ljubavi, ja sam zadovoljan - rekao je kroz smijeh Fetahagić.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.