ZABAVA

Glamurozna proslava: Svi u bijelom, pažnju privukle brojne djevojke

Brazilski reprezentativac Neymar poznat je po svojim rođendanskim proslavama

Svi u bijelom na proslavi. Agencije

Avaz.ba

5.2.2020

Brazilski reprezentativac Neymar (Neymar da Silva Santos Júnior ) poznat je po svojim rođendanskim proslavama, a veliku pažnju izazvala je i ovogodišnja, koja se održala sinoć. 

Zabava je održana "Yoyo" klubu koji je oko 500 metara udaljen od Ajfelovog tornja, a zanimljivo je da su svi gosti morali doći u bijeloj odjeći. 




Nejmar. Agencije

Zabavi je prisustvovala većina fudbalera PSG-a, ali i igrači nekih drugih timova kao što je "Memphis Depay" iz Liona. Niko od članova uprave ili stručnog štaba nije viđen da ulazi u pomenuti klub te noći.


Na proslavu su došle i brojne supruge i djevojke zvijezda PSG-a. Agencije

Ranije se trener Tomas Tuhel (Thomas Tuchel) žalio na ovu proslavu kazavši kako mu unosi ometanje u ekipu.

- Situacije poput one koju smo imali s Kilianom ili Nejmarovim rođendanom nas ometaju. To odaje utisak kao da nismo ozbiljni. Odaje utisak da nismo 100 posto fokusirani i profesionalni. Ali, stvari nisu ni crne ni bijele. One postaju važne kada o njima puno govorimo - kazao je Tuhel.

Na proslavu su došle i brojne supruge i djevojke zvijezda PSG-a, a kako ne bi pokisli potrudili su se radnici noćnog kluba koji su ih čekali s kišobranima. 


Jedna od zvanica. Agencije

Inače, Neymar će propustiti večerašnji susret u okviru Ligue 1 protiv Nantesa, a razlog je povreda. Zanimljivo je i da on rijetko kada igra na dan kada je njemu ili njegovoj sestri rođendan. Obično je povrijeđen.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.