RIJALITI

Majka Nataše Bekvalac ulazi u "Zadrugu", ponuđen joj veliki honorar

Izvor za srbijanske medije kaže da je Mirina želja da u rijalitiju izblamira svoje kćerke, kao što su one nju blamirale svih ovih godina

Mira i Nataša Bekvalac. Arhiv

Avaz.ba

6.2.2020

 Mira Bekvalac, majka Nataše Bekvalac, navodno je dobila ponudu za ulazak u rijaliti "Zadruga", a ponuđen joj je veliki honorar. 

Izvor za srbijanske medije kaže da je Mirina želja da u rijalitiju izblamira svoje kćerke, kao što su one nju blamirale svih ovih godina, a prije svega Natašu, koja joj je najviše stresnih situacija tokom života priredila. 

- S Natašom je preživjela svašta. Od kreiranja kostima i osmišljavanja koreografije kada je imala deset godina preko poslovnih i ljubavnih brodoloma, razvoda i pogrešnih životnih izbora... Više puta joj je rekla da će joj jednog dana vratiti za sav pretrpljeni stres i sada joj se ukazala prilika za to -  ispričao je izvor.

- Natašina mama je jako duhovita žena, pa ni sami još nisu sigurni je li ozbiljna ili se šali kada kaže da će ući u "Zadrugu". Ipak, nije im svejedno jer je ona ponudu zaista dobila. S druge strane, znaju da od nje svašta mogu da očekuju, pa s pravom strahuju. Mira zasad govori da će ući, a da li će se na kraju to i obistiniti, ostaje nam da vidimo - dodaje izvor.

Nataša je u jednoj TV emisiji o svojoj majci rekla:

- Mira je jedan car od žene, zapravo najveći car na svijetu cijelom i najduhovitija žena koju ja poznajem. Iskreno se nadam da se ona samo šali i da od njenog ulaska u "Zadrugu" nema ništa.

Nataša Bekvalac. Arhiv

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.