NJUJORK

Glumica prošetala u bombastičnom sakou ispod kojeg je nosila - baš ništa!

Ova australska glumica suvereno vlada filmskim platnima, a na svakom javnom događaju svojom pojavom plijeni pažnju

Avaz.ba

8.2.2020

Robi bila glavna zvijezda na predstavljanju svog novog filma u Njujorku. Agencije

Holivudska glumica Margot Robi (Robbie, 29) bila je glavna zvijezda predstavljanja svog novog filma "Birds Of Prey" u Njujorku.

Lijepa plavuša vinula se u zvijezde nakon što se 2013. godine, uz Leonarda Dikaprija (DiCaprio), pojavila u filmu "The Wolf Of Wall Street" i od tada nosi titulu jedne od najbolje plaćenih glumica u Holivudu. 

Ova australska glumica suvereno vlada filmskim platnima, a na svakom javnom događaju svojom pojavom plijeni pažnju. Ni u Njujorku nije bilo ništa drugačije.

Robi je zablistala u bijelom, prilično riskantom sakou zanimljivog dizajna, ispod kojeg nije nosila baš ništa, te u širokim crnim pantalonama. Bila je to dobitna kombinacija za čisti seksepil, iako je morala da bude pažljiva da ne pokaže više nego što bi htjela.

Margot Robi u filmu "Birds Of Prey". Agencije

Margot u posljednje vrijeme ima poprilično popunjen raspored, jer osim što radi na promociji novog filma, očekuje je i dodjela Oskara i nominacija za najbolju žensku sporednu ulogu u filmu "Bombshell". Svoju prvu nominaciju za tu najprestižniju filmsku nagradu na svijetu zaradila je 2018. godine za ulogu Tonje Harding (Tonya) u filmu "I, Tonya".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.