HOLIVUD

Dženifer Aniston proslavila 51. rođendan: Majka mi je zamjerala što nisam dovoljno lijepa

Sve na meni je prirodno i namjeravam da tako i ubuduće ostane

Avaz.ba

12.2.2020

Dženifer Aniston - Avaz
Dženifer proslavila rođendan - Avaz
Dženifer želi ostati prirodna - Avaz
Imala je težak odnos s majkom - Avaz
Dženifer Aniston - Avaz
+1

Čuvena američka glumica Dženifer Aniston (Jennifer) jučer je proslavila 51. rođendan, a danas je, prema mišljenju mnogih, i atraktivnija i ljepša nego ranije. Kćerka je glumaca Džona Anistona (John) i Nensi Dou (Nancy Dow). 

Dženifer je s majkom imala veoma kompliciran odnos. Nensi je u mladosti bila manekenka, a Dženifer je objasnila da je zbog toga imala strog odnos prema kćerki i njenom izgledu.

- Ona je bila prelijepa, a ja nisam. Stalno mi je to zamjerala. Nikad mi ništa nije opraštala. Stalno je bila ljuta na mene. Imala sam sedam godina kada sam pitala majku jesam li lijepa kao moja prijateljica Monika. A ona mi je odgovorila: ''Oh, mila moja, ti si tako smiješna.'' Dakle, nikada me nije lagala - prisjetila se Dženifer, koja ima dvojicu polubraće, starijeg Džona Melika s majčine strane i mlađeg Aleksa Anistona (Alex) s očeve strane. 

Što se tiče plastičnih operacija, ona tvrdi da bi se podvrgla operaciji zbog ozbiljne devijacije nosa.

- I išla bih pod nož jedino zbog zdravstvenih razloga. Sve na meni je prirodno i namjeravam da tako i ubuduće ostane. Ali nisam tako mislila kao tinejdžerka. Nerviralo me što sam za svoje godine imala prevelike grudi i zadnjicu. Čak me i tata zezao kako imam tako veliku guzu da na njoj mogu nositi poslužavnik s kafom - kazala je jednom prilikom Dženifer.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.