ZGODNA ŽENA

Aleksandra Prijović za "Avaz": Istina o trudnoći

Lepa Brena pozitivno utječe na moju karijeru

Piše: N. Ajnadžić / Avaz.ba

13.2.2020

Aleksandra Prijović - Avaz
Aleksandra Prijović u Sarajevu 14. februara - Avaz
Prijović: Zanosna pjevačica - Avaz
Prijović: U Sarajevu je divan provod - Avaz
Aleksandra: Usvajam savjete svekrve - Avaz
+7

- Kao i uvijek, u Sarajevu je divan provod i posebna emocija za mene. Nemam osećaj da radim, već se i ja provedem, a posebno mi je drago što me ljudi vole i to je taman prilika da im uzvratim ljubav – govori Aleksandra Prijović u razgovoru za “Dnevni avaz”.

Naš način

Nastupit će u Sarajevu, u jednom od klubova, i to u petak, 14. februara, na Dan zaljubljenih. Aleksandru, koja je nakon udaje za Filipa Živojinovića uzela njegovo prezime, a zbog muzičke karijere, na sceni zadržala djevojačko, pitali smo ima li neki ritual ili omiljeno mjesto koje u Sarajevu uvijek posjeti. 

- Posljednjih nekoliko puta stigla sam pred nastup, a kad god dođem ranije, volim da prošetam, jedem dobru hranu u divnim restoranima. Vidim i ljude koji su mi dugogodišnji prijatelji. Ne znam, rekla bih da mi je svaka ulica i svaki ćošak lijep – kaže Prijović.

Osvrnula se i na Valentinovo te nam je otkrila slave li ona i njen suprug Filip ovaj praznik.

- Kako sam upoznala Filipa, a možda će zvučati kao kliše, svaki dan nam je dan ljubavi. Naravno da obilježimo na neki naš način, ali se trudim da nemamo određene datume kada slavimo ljubav – iskrena je Prijović.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Dubai 😍

Objavu dijeli Aleksandra Zivojinovic (@aleksandra__official)

Svaki savjet

Njihov sin Aleksandar početkom marta proslavit će prvi rođendan.

- Sada je sve vrijeme ovog svijeta za nas troje. I to nam ne smeta. Naravno da odvojimo vrijeme i za nas dvoje, kao i za prijatelje kad god je moguće da se organizujemo. Ali sada kada je Aleksandar malo porastao, uvijek ga vodimo sa sobom – kazala je pjevačica.

Već neko vrijeme se špekulira da je Aleksandra u drugom stanju i da će Aleksandar uskoro dobiti brata ili sestru. To, međutim, nije istina.

- Istina je samo jedna - nisam trudna. Ne znači da neću biti, ali sada nisam – govori nam pjevačica kroz smijeh.

Pitali smo je i kako na njenu karijeru utječe to što joj je Lepa Brena svekrva.

- Samo pozitivno. Kao što sam već govorila, ona je divna žena i svaki njen savjet je dragocjen – zaključila je Prijović.

   Tvrdoglava sam

Aleksandra je prošle godine oduševila i iznenadila publiku time što je, nakon što se porodila, za kratko vrijeme uspjela vratiti vitku liniju, skinuti višak kilograma i izgledati fantastično.

- Tvrdoglava sam. Kada nešto želim, to mora biti tako. Tako je bilo i s kilogramima – komentirala je tada Prijović za “Dnevni avaz”.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.