SLAVNI

Pamelin bivši tri sedmice nakon razvoda ponovo zaručen

Džon Piters zaručio se s glumicom Džulijom Berenhajm

Anderson: Nije se oglašavala. Agencije

M. S. S. / Avaz.ba

22.2.2020

Džon Piters (Jon Peters) napisao je Pameli Anderson da mu treba jednostavan život, a tri sedmice nakon što su okončali brak koji je trajao 12 dana, on se ponovno zaručio.

Holivudski producent (74) zaprosio je Džuliju Berenhajm (Julia Bernheim), poznatiju pod imenom Džulija Fej Vest (Julia Faye West).


Berenhajm: Glumica uživa s producentom. Agencije

Pamela i Piters proveli su samo pet dana zajedno nakon vjenčanja u Malibuu, a zvijezda serije "Spasilačka služba" je pola njihovog braka bila u Kanadi. Raskinuli su preko poruke.

- Čitava ova priča s brakom me plaši. Shvatio sam da imam 74 godine i da trebam jednostavan život, a ne međunarodnu ljubavnu aferu. Zbog toga mislim da je najbolje da se rastanemo. Cijeli svijet zna da smo se vjenčali, znamo i mi sami, ali mislim da svako od nas treba ići svojim putem. Nadam se da mi možeš oprostiti - napisao je Piters u poruci koju je poslao Pameli.

A taj jednostavan život producent je pronašao u rekordnom roku za tri sedmice nakon raskida. Svoju novu djevojku zaprosio je 20. februara. 

Džon je ranije rekao kako Pamela laže o njihovom odnosu i da je bio stara budala koja je otplatila njene dugove u vrijednosti od 200.000 dolara, te joj kupio novu garderobu. 

- Dočekao sam je otvorenih ruku i s ljubavlju, jer je ona bila ono što sam čekao mnogo godina. Platio sam joj račune, jer je bila bez prebijene pare. Kupio sam joj potpuno novu odjeću - rekao je Džon. 

Producent je otkrio i da nije on taj koji je kleknuo na koljeno i zaprosio Pamelu, već je ustvari bilo obratno. Rekao je da Pamela laže i da je ona njega pitala preko poruke hoće li se oženiti njome. 

- Kada me je pitala hoću li se vjenčati s njom, bilo je to kao da mi se san ostvario iako sam bio zaručen drugom ženom koja se useljavala kod mene - ispričao je Džon. 

Dodao je da je sve ostavio zbog bivše glumice. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.