NEKRETNINE

Otkriveno koju kuću žele Megan Markl i princ Hari

Mjesečni najam iznosi 26.000 dolara

M. S. S. / Avaz.ba

23.2.2020

Megan Markl (Meghan Markle) i princ Hari (Harry), prema pisanjima američkih medija, pronašli su kuću u Los Anđelesu koja bi odgovarala njihovim potrebama. Oni su nedavno objavili da se povlače iz kraljevske porodice i odriču svih službenih dužnosti te su se s devetomjesečnim sinom Arčijem (Archie) preselili u Kanadu. Odlučili su se i za Los Anđeles, kako bi bili što bliže Meganinoj majci Doriji Ragland.

Kraljevski par će ovdje boraviti kada ne bi budu u Kanadi. Vrijednost vile procijenjena je na 20 miliona dolara.

Nekretnina u Malibuu. Agencije

Riječ je o nekretnini zvijezde serije "Baywatch" Dejvida Čarveta (David Charvet) i njegove sad već bivše supruge Bruk Burk (Brooke Burke). Imanje se zove Petra Vila i smješteno je u zatvorenom naselju te je strogo čuvano, što bi Megan i princu Hariju osiguralo privatnost.

Kuhinja. Agencije

Luksuzna vila ima osam spavaćih soba, šest kupatila, plesni studio, vanjski bazen i teniski teren, a ako je budu htjeli unajmiti, morat će za nju mjesečno izdvajati 26.000 dolara.

Kuća je u naselju u kojem žive brojne holivudske zvijezde poput Roberta Daunija Juniora (Downey Jr.), Mela Gibsona, Dika Van Dajka (Dick Van Dyke) i Kejtlin Džener (Caitlyn Jenner), koja je i otkrila da kraljevski par razgleda nekretnine u Malibuu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.