KRAJ LJUBAVI

Tri sedmice nakon smrti oca Majkla Daglasa napušta supruga

Ona se sada samo želi koncentrirati na sebe i pobjeći od Majkla i njegovih samozatajnih gluposti, tvrdi neimenovani izvor

Majkl Daglas i Ketrin Zeta-Džons. Agencije

L. K. P. / Avaz.ba

28.2.2020

Majkl Daglas (Michael Douglas) obavijestio je javnost putem društvenih mreža da je u 104. godini života umro njegov otac, legenda Holivuda, Kirk Daglas. Iako se još nije pomirio s gubitkom oca, ako je suditi prema posljednjim pisanjima američkog magazina „Star“, glumcu je novi udarac zadala supruga Ketrin Zeta-Džouns (Catherine Zeta-Jones), koja je sada odlučila zatražiti razvod.

Naime, kako piše spomenuti medij, smrt legendarnog Kirka glumicu je potaknula da napusti supruga.

- Ketrin je već godinama nesretna, ali se trudila držati porodicu na okupu zbog djece i Kirka. Međutim, sada kada je Kirk umro, a djeca su odrasla, nema joj smisla više da se pretvara - ispričao je izvor za magazin „Star“.


Majkl i Ketrin: Fotografija objavljena prije nekoliko dana. Instagram

Također, isti izvor navodi i kako je upravo Ketrin bila ta koja se brinula za svekra dok je Majkl bio koncentriran na svoju karijeru.

- Ona se sada samo želi koncentrirati na sebe i pobjeći od Majkla i njegovih samozatajnih gluposti - zaključuje na kraju izvor i dodaje da glumica nema u planu novu ljubav već se sada samo želi ponovno osjećati poželjno i ženstveno.

Međutim, uprkos nagađanjima o razvodu para koji je u braku od 2000. godine te ima dvoje zajedničke djece, 19-godišnjeg sina Dilana (Dylan) i 16-godišnju kćerku Keris (Carys), glumica je prije nekoliko dana na svom Instagram profilu podijelila fotografiju na kojoj pozira u zagrljaju suprugu posvetivši mu emotivnu objavu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.