REKLA-KAZALA

Severina i Alen Ključe oglasili se povodom prekida saradnje

Uzela sam predah i fokusirana sam na privatne stvari

Alen Ključe i Severina. Instagram

Avaz.ba

3.3.2020

Nevjerojatnom su se brzinom proširile vijesti kako je Severina, nakon samo sedam mjeseci zajedničke saradnje, prestala raditi i s menadžerom Alenom Ključe

Na novonastalu situaciju odmah se oglasio Alen Ključe, koji je za tportal izjavio:

- Upravo sam se čuo sa Severinom, uopće nam nije jasno odakle se pojavljuju ove glasine. Netačno je da sam ikada dao izjavu novinarki 24sata da sam prekinuo saradnju sa Severinom Kojić. Netačno je da sam se pravdao zdravstvenim razlozima za prekid saradnje. Tačno je da sam novinarki 24sata rekao da trenutno ne sarađujemo jer je Severina fokusirana na privatnu situaciju, a ja sam imao ozbiljnih zdravstvenih problema - rekao je Ključe.

Povodom glasina oglasila se i Severina.

- Nakon saradnje na doista magičnoj turneji, prepunim arenama, a za koju smo osvojili sve nominacije u zemlji, uzela sam predah i fokusirana sam na privatne stvari. Ne mogu shvatiti zašto me uporno neko želi svađati i izmišlja prekide sa suprugom i suradnicima - prenosi dnevnik.hr.

Nakon što je prekinula saradnju s menadžerom Tomicom Petrovićem, s kojim je radila skoro 20 godina, Severina je u avgustu prošle godine objavila kako započinje saradnju s Alenom Ključe, koji je prije Severine, sarađivao je s brojnim pjevačima. Alen je bio menadžer Doris Dragović, Ivi Gamulinu Gianniju i Ivani Banfić, a njegov firma Star Produkcija stoji iza nastupa velikih svjetskih zvijezda u Hrvatskoj.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.