LJEPOTICE IZ SUSJEDSTVA

Najseksepilnija Slovenka opet slobodna, voli muškarce, a „pada“ i na žene

Volim muškarce koji su zbog ljubavi spremni srušiti sve granice, otkrila je

L. K. P. / Avaz.ba

5.3.2020

Ula Šemole: Najseksepilnija Slovenka - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+13

Atraktivna Slovenka Ula Šemole (30), nakon deset godina, opet uživa u slobodi. Poznata influenserica prije dvije godine odlučila je napustiti Balkan kako bi uživala na egzotičnom indonezijskom otoku Baliju.

Hrpa zgodnih cura, luksuzna vila, život u oskudnim kupaćim kostimima, u najmanju ruku, zvuči kao život iz snova. No, nije riječ o nekakvom holivudskom filmu, nego o realnoj Ulinoj svakodnevici. Kuću dijeli sa zgodnim manekenkama i modelima koje na Instagramu prati nekoliko miliona vjernih fanova. Ali kakav muškarac može osvojiti ovu Ljubljančanku, koja nosi titulu najseksepilnije Slovenke.

- Moj muškarac, za početak, treba imati hrabrosti kako bi mi uopće prišao i započeo razgovor. Volim strastvene muškarce. Koji strastveno žive i strastveno ljube. Volim one muškarce koji vole život, a paralelno žive 110 na sat. I ono najvažnije, volim muškarce koji su zbog ljubavi spremni srušiti sve granice – otkrila je Ula za medije.

Prije nekoliko dana na svom Instagram profilu objavila je video kako se strastveno ljubi s jednom od najpoznatijih influenserica na svijetu - Svetom Bilyalovom, čije provokativne fotografije svakodnevno prati više od šest miliona ljudi. Nakon spornog videosnimka, brojni fanovi zaključili su da postoji nešto više od prijateljstva između njih dvije.

Ula planira da se uskoro vrati u rodnu Sloveniju, a nedavno je pokrenula i vlastiti biznis. Naravno, riječ je o seksepilnim kupaćim kostimima, a prodaja ide “kao luda”.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.