EKSKLUZIVNI SERIJAL

Đir sa Memom / Aca Lukas: Ne družim se s estradom, to su sve kompleksaši i ljigavci

Otkrio je i ko je osoba zbog koje se nekada pojavljivao u "društvu lažnog sjaja"

Piše: Avaz.ba

6.3.2020

U prvoj epizodi treće sezone ekskluzivnog serijala "Đir sa Memom" gost je nekadašnji kralj splavova, danas jedan od najboljih pjevača u regionu Aca Lukas

Bez dlake na jeziku, Lukas govori o estradnjacima, njihovom načinu života, lažnom sjaju. 

- Ne družim se s estradom, to su sve kompleksaši i ljigavci - rekao je Lukas.

Lukas: Ne kačite se za mene. Avaz

Pametniji je, bolji i jači od ostalih, kaže Aca te otvoreno poručuje onima koji "preko njegovih leđa" pokušavaju doći do slave: 

- Ko se kači za mene, dobije po gu*ici. 

Lukas je istakao da je mnoge "poznate" osobe koje su ga napadale iznoseći lažne informacije i optužbe, "zaključao kod kuće". 

Otkrio je i ko je osoba zbog koje se nekada pojavljivao u "društvu lažnog sjaja" te naveo kako više ne pripada tom miljeu. 

Lukas: Ne družim se s estradom. Avaz

U điranju po Frankfurtu, pjevač iskreno govori i o posljednjem braku, otkriva na čemu je zahvalan, a šta zamjera bivšoj supruzi Sonji, je li zaljubljen, kakva žena može osvojiti čovjeka koji je "doktorirao" ljubavne veze. 

Na pitanje hoće li se ponovo ženiti, Aca kaže kako "ne bi želio da mu se to desi", jer je, kako kaže, "mator da pravi djecu". 

Emisiju je počeo raspjevan, a završio psovkom - u videu pogledajte koji je Memin potez uspaničio Acu Lukasa, koji je ostao sam u vozilu nasred saobraćajnice.  

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.