IZA KULISA Glumica otkrila tajnu na Instagramu

Ni Eva Mendez nije savršena, iako mnogi misle suprotno

Odavno je odlučila da će njen privatni život i ostati takav - privatan

L. K. P. / Avaz.ba

Lijepa glumica Eva Mendez (Mendes) odavno je odlučila da će njen privatni život i ostati takav - privatan, ali je neke detalje ipak otkrila svojim fanovima na Instagramu.

Već na prvi pogled Instagram profila Eve Mendez jedino što možete vidjeti njene su promotivne fotografije iz kampanje za "New York & Company“, neke stare i drage fotografije sa crvenih tepiha ili one na kojima je ona kao dijete. One na kojima je njen slavni partner i miljenik mnogih žena Rajan Gosling (Ryan) ili one na kojima su njihove dvije kćerke – ne postoje.

Na komentar jednog fana da nikome ne bi smetalo da ponekad objavi i neku fotografiju Rajana Goslinga, Eva Mendez jasno je dala do znanja da se tako nešto - neće dogoditi.

- Izgledaš nevjerovatno Eva! Samo sam ti htjela reći koliko nama, fanovima, mnogo znači što ovako možemo razgovarati s tobom i što nam ti, za razliku od drugih slavnih osoba, odgovoriš. Stoga, mnogo ti hvala. P. S. Ne bi nam smetalo da objaviš i Rajana koji put - navodi se u komentaru, na koji je glumica odgovorila:

- Hvala ti na lijepim riječima. Uživam se povezivati s drugim ženama i to mi mnogo znači pa čak i samo kratka konverzacija. Borim se s društvenim mrežama, ali volim povezanost sa ženama. Trudim se objavljivati odgovorno, ali i da ne predstavljam sebe na način zbog kojeg bi se neka žena osjećala loše. Instagram na neki način zna biti uvredljiv. Primjerice, ova fotografija je iz kampanje i retuširana je i želim da druge žene to znaju. Želim da žene znaju da i meni treba veoma mnogo da bih izgledala ovako i da se borim, između ostalog, i s hranom. Stoga, hvala još jednom na tvom komentaru i ne zaboravi me prozvati ukoliko vidiš da sam negdje zeznula. A što se tiče Rajana, objavljujem samo stvari koje već postoje, poput fotografija iz filmova i slično. Moj muškarac i moja djeca dio su moje privatnosti i to mi je važno, stoga hvala na razumijevanju. Želim ti ugodan dan.

Više o temi Eva Mendes

USPJEŠNA I LIJEPA
Eva Mendez rastura i u svijetu mode
NA VRH

Podijeli članak na