ENGLESKA LJEPOTICA

Kejt Bekinsejl: Sve tajne seks-bombe

Priča se da trbušnjake izvodi naopačke

Avaz.ba

8.3.2020

Fotografijama ostavlja bez daha - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+3

Engleska glumica Kejt Bekinsejl (Kate Beckinsale, 46) svojim fotografijama na Instagramu često pratioce ostavlja bez daha. Tako je nedavno uz fotografiju u bikiniju poručila:

- Kada se vrata zatvore, otvori se prozor. Ili bi se barem trebao u kupaonici, ako ljudi imaju ikakve manire.


Kao vino

Ova seksepilna glumica svoje godine ističe s ponosom dok je pratioci obasipaju komentarima poput:  “Izgledaš predivno u svojim godinama“, “Ti si baš poput dobrog vina. Izgledaš nevjerovatno“, “Oduzimaš mi dah. Kako to radiš?“, “Kako imaš 46?! Ma nemaš sigurno“...

Kejt ima kćerku Lili Mo (Lily, 21), koja se također bavi glumom, i njih dvije žive u Los Anđelesu. Kejt ju je dobila s kolegom Majklom Šinom (Michael Sheen, 51). Glumica se 2016. razvela od reditelja Lena Vismana (Wiseman, 46), s kojim je bila u braku 12 godina.

Bila je u vezi s 20 godina mlađim komičarem Pitom Dejvidsonom (Pete Davidson), ali se ta romansa ugasila nakon samo nekoliko mjeseci.

Pričalo se da je tajna njenog savršenog tijela u petoj deceniji u izvođenju trbušnjaka naopačke, a glumica poznata po ulogama u filmovima „Underworld“ i „Motel“ može se pohvaliti i odličnom fizičkom kondicijom.

Kejt je otkrila detalje programa koji joj omogućava zadržati tijelo u odličnoj formi. Njezin trening sastoji se od vježbe koja obuhvaća cijelo tijelo, a sadrži osam različitih vježbi. Svaka vježba cilja na dvije grupe mišića istovremeno.



Kardio interval

Nakon završenog seta, Kejt odradi kardio interval u trajanju od 90 do 120 sekundi  a nakon toga ponovi set, samo s dodatnim opterećenjem. Nakon 45 minuta ovakvog treninga, završava s malo dužim kardio intervalom, nakon kojeg slijedi istezanje.

Kejt je danas zvodljivija nego ikada, a još 2008. magazin  FHM plasirao ju je na 12. mjesto u izboru “100 najzgodnijih žena”.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.