PROBLEMI

Suprugu Niki Minaž prijeti zatvor zbog silovanja

Slučaj je jednostavno prenapuhan

Niki Minaž i Kenet Peti. Agencije

M. S. S. / Avaz.ba

9.3.2020

Kenet Peti (Kenneth Petty), suprug poznate reperice Niki Minaž (Nicki Minaj), mogao bi završiti iza rešetaka na deset godina, pišu američki mediji.

Par se krajem prošle godine preselio u Kaliforniju, gdje se Peti trebao, prijaviti kao seksualni prijestupnik, ali to nije uradio. Zbog toga je priveden, a zatim i pušten da se brani sa slobode, uz kauciju od 100.000 dolara. Međutim, čini se kako se Peti neće izvući bez zatvorske kazne.

Kako se nije prijavio kao seksualni prijestupnik ni dok je živio u državi Njujork, zbog čega je kažnjen samo novčano, ovog puta mu prijeti između tri i deset godina zatvora. Peti je 1994. osuđen zbog silovanja te je u zatvoru proveo tri i po godine, a sad bi zbog istog silovanja mogao opet u zatvor. 

- Jednom silovatelj, uvijek silovatelj, ostavi ga - poručili su fanovi Niki Minaž.

Niki i Kenet. Agencije

Pjevačica je već više puta stajala u odbranu svog supruga te je poručila kako je slučaj jednostavno prenapuhan.

- On je tad imao 17 godina, a ta djevojka je imala 16 godina. Po presudi je jasno kako ni sudija nije bio siguran da je Kenet kriv u ovom slučaju - poručila je pjevačica, koja uporno odbija poslušati savjete fanova.

Oni su sigurni kako Kenet samo želi uzeti što više novca od svoje supruge čije se bogatstvo procjenjuje na oko 85 miliona dolara.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.