DOBRA IDEJA

Pink podijelila savjet roditeljima kako se izboriti s djecom u izolaciji

Budimo se prije 9, a onda odlazimo u jutarnju šetnju ako možemo

Pink: Opisala detalje rasporeda. Agencije

Avaz.ba

17.3.2020

U strahu od koronavirusa škole diljem svijeta zatvaraju svoja vrata, a tako je i u Americi, u jednoj od škola koju pohađaju i djeca pjevačice Pink. Kako bi ih motivirala, ali i spriječila dosadu, Pink je osmislila raspored koji bi trebao pomoći cijeloj njenoj porodici.

Na Instagramu, gdje je prati 7,5 miliona ljudi, Pink je otkrila kako je i njena porodica zbog svjetske pandemije koronavirusa ostala kod kuće. Kako se ne bi svađali i gubili razum, 40-godišnja pjevačica je sa svojom osmogodišnjom kćerkom Vilov Sejdž (Willow Sage) napravila sedmični raspored koji bi im trebao svima olakšati život.

View this post on Instagram

Part one!

A post shared by P!NK (@pink) on

- Željela sam podijeliti s vama nešto stvarno cool, nešto što mi je prijatelj poslao - započela je svoj video prije nego što je okrenula kameru i pokazala njihov porodični sedmični raspored koji visi na kuhinjskom zidu.

Majka dvoje djece, osmogodišnje Vilov Sejdž i trogodišnjeg Džejmsona Muna (Jameson Moon), opisala je i detalje rasporeda koji bi svima trebao olakšati život u doba pandemije koronavirusa.

- Budimo se prije 9, a onda odlazimo u jutarnju šetnju ako možemo, a ako pada kiša, onda radimo jogu - rekla je Pink i dodala kako nakon toga njena djeca sat vremena uče, a tokom tog sata su zabranjene sve elektronske naprave. 

Potom uživaju u kreativnom vremenu, a koje uključuje apsolutno sve što vam padne na pamet - od slaganja lego kockica, preko slikanja, pletenja, bojenja, do plesanja, kuhanja, a potom u podne slijedi ručak.

View this post on Instagram

Part two!!!

A post shared by P!NK (@pink) on

Oko 16 sati porodica ponovno izlazi na svjež zrak, nakon čega se vraća kući na večeru, a najdraži dio dana za Vilov je nakon večere, kad može gledati televiziju.

- I onda spavanje oko 20 ili 21, ovisi o tome jesi li se posvađala s bratom ili ne - rekla je Pink svojoj kćerci. 


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.