SLAVNI

Najbolja prijateljica Megan Markl mora u izolaciju

Džesika za sada ne pokazuje nikakve simptome

Džesika i Megan najbolje prijateljice. Agencije

Avaz.ba

17.3.2020

Najbolja prijateljica Megan Markl (Meghan Markle) Džesika Mulroni (Jessica Mulroney) 40. rođendan dočekala je u izolaciji zbog pandemije koronavirusa. U subotu je trebala proslaviti rođendan u krugu prijatelja, ali se, zbog sprečavanja širenja virusa, odlučila na samoizolaciju.

Džesika za sada ne pokazuje nikakve simptome, ali u samoizolaciji mora biti, jer se druži sa Sofijom Gregori-Trudo (Sophie Grégoire Trudeau), suprugom kanadskog premijera Džastina Trudoa (Justin Trudeau).

S više od 380.000 pratilaca, Džesika je podijelila kako neće dopustiti da joj pandemija pokvari dan. Otkrila je kako nije ljuta zbog te činjenice, ali da se, stoga, drži pravila. Megan je potresena zbog cijele situacije.

Sofija je pozitivna na koronavirus. Kad se u srijedu vratila sa poslovnog puta iz Velike Britanije, počela je pokazivati određene simptome zaraženosti koronavirusom zbog čega je zbog predostrožnosti sa suprugom stavljena u izolaciju. Inače, Sofija je angažirala Džesiku kao ličnu stilisticu, a kako prenose strani mediji, često su bile u kontaktu.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.