U JEKU PANDEMIJE

Severina očajna: Nije dozvolio ni da mi moje dijete mahne kroz prozor

Došla sam pred njegovu beogradsku adresu, ali dalje od ulaznih vrata nisam mogla, napisala je Severina

Severina ispod Popovićevog stana. Instagram

Avaz.ba

18.3.2020

Pjevačica Severina Kojić i dalje bije bitku za starateljstvo nad sinom Aleksandrom, koje joj je oduzeto krajem prošle godine.

No, u jeku pandemije koronavirusa, pjevačica je otkrila da joj se sin nalazi u izolaciji zbog očevog poslovnog puta u Austriju, o kojem je Milan Popović nije ni obavijestio.

Svoje očajanje podijelila je sa svojim pratiocima na Instagramu.

- Došla sam u Srbiju, jer je otac mog sina odlučio da ovdje provede cijelu sedmicu, a kako bih sina vidjela barem u sudskim određenim terminima, u utorak i četvrtak od 15 do 20 saati, kao i sljedećeg vikenda od subote, koji je moj. Pristala sam ne želeći dodatne probleme, jer stalno trpim prijetnje, podmetanja, blaćenja koje prenose razni tabloidi.

Od subote čekam i molim da vidim osmogodišnje dijete, koje punih pet dana nije vidjelo majku. Nije mi dopustio u subotu. U nedjelju je rekao da je kod svoje braće pa će mi ga dati u ponedjeljak. Onda se predomislio i jučer. I kada je konačno došlo danas, dan kada ne plačem, umjesto da zagrlim rođeno moje, otac je proglasio samoizolaciju Aleksandra i sebe zbog očevog putovanja u Austriju 7. i 8. marta, o kojem me nije obavijestio. Kako sam od tada u međuvremenu dva puta bila sa sinom, upozorila sam ga na to i na sudsku odluku.. I došla sam pred njegovu beogradsku adresu, ali dalje od ulaznih vrata nisam mogla. Nije čak dao ni da mi oko moje mahne kroz balkon ili vrata… - napisala je Severina.

View this post on Instagram

[LJUBAV U DOBA KORONA VIRUSA 2.DIO - KAD SRCE BOLI] Došla sam u Srbiju, jer je otac mog sina odlučio ovdje provesti cijeli tjedan, a kako bih sina vidjela barem u sudski određenim terminima, u utorak i četvrtak od 15 do 20 sati, kao i sljedeći vikend od subote koji je moj. Pristala sam, ne želeći dodatne probleme, jer stalno trpim prijetnje, podmetanja, blaćenja, koje prenose razni tabloidi. Od subote čekam i molim da vidim osmogodišnje dijete, koje nije vidjelo majku punih 5 dana. Nije mi dopustio u subotu, u nedjelju je rekao da je kod svoje braće pa da će mi ga dati u ponedjeljak. Onda se predomislio i jučer. I kada je konačno došlo danas, dan kada ne plačem, umjesto da zagrlim rođeno moje, otac je samoproglasio samoizolaciju Aleksandra i sebe, zbog očevog putovanja u Austriju 7. i 8. ožujka, o kojem me uopće nije izvijestio. Kako sam od tada u međuvremenu bila dva puta sa sinom, upozorila sam ga na to i na sudsku odluku. I došla sam pred njegovu beogradsku adresu, ali dalje od ulaznih vrata nisam mogla. Nije čak dao niti da mi oko moje mahne kroz balkon ili vrata… #vjerujuljubav #vjerujupravdu #rodjenomoje

A post shared by Severina (@severina) on

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.