ESTRADA I PANDEMIJA

Lepa Brena otkrila čime se bavi u izolaciji

Sredila sam sve ormare i odlučila sam srediti svaki kutak u svojoj kući i dvorištu, rekla je Lepa Brena

Lepa Brena: otkrila šta radi u svoja četiri zida. Agencije

L. K. P. / Avaz.ba

25.3.2020

Brojne poznate dame odlučile su slijediti upute stručnjaka te radi zdravlja sebe i svojih bližnjih ostati u vlastitim domovima. S fanovima komuniciraju kao i u „normalnim“ uslovima putem društvenih mreža, a sada rado dijele i kako provode dane u izolaciji. Svaka od njih, pa tako i Lepa Brena ima svoj mehanizam adaptacije na trenutne uslove, kada svijetom vlada koronavirus.

-Ako me pitate kako provodim slobodno vrijeme u karantini, provodim kao što provode najvjerojatnije sve domaćice širom svijeta. Bavim se sobom i naravno svojom porodicom i domaćinstvom. Sredila sam sve ormare i odlučila sam srediti svaki kutak u svojoj kući i dvorištu. Pritom nisam zaboravila nikakve fizičke aktivnosti, kao i to da pravimo dobru atmosferu u našoj porodici - ispričala je Lepa Brena za srbijanske medije.


Lepa Brena: Vratila se kuhanju. Instagram

Dodala je da je za nju važno što se vratila svojoj kuhinji i kuhanju.

- Najviše sam posvećena tome da kuham domaća jela - otkrila je pjevačica.

Pjevačica inače nikad nije krila da odavno ne kuha i ne sprema kuću te da sve kućanske poslove umjesto nje radi posluga. Breninim fanovima oduvijek je poznato da je njen suprug Boba Živojinović mnogo bolji kuhar od nje, ali i mnogo veći gurman.

- Mama me naučila kuhati, to je bilo nešto obavezno. Sve sam morala znati, međutim, sve što mogu platiti, ne želim raditi. Volim lijepo postavljen sto te da mi neko skuha i donese. Sve dok sam živa, moći ću to sebi priuštiti. Bolje mi je zaposliti neku lijepu kuharicu nego da gubim vrijeme na to što se pojede za pola sata. Ne trebam biti najbolja i sve raditi savršeno - izjavila je ranije.

Sve o koranavirusu čitajte na ovom linku: https://avaz.ba/tag/82572/koronavirus

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.