PANDEMIJA

Josipa Pavičić-Berardini ne može zagrliti sina, on je u Italiji

Za sobom sam ostavila mnoge životne nedaće - rat, rak, razvod i potres... Uskoro će se tom popisu neugoda iz prošlosti pridružiti i ovaj virus, napisala je književnica

Josipa Pavičić-Berardini: Utjehu pronalazi u pisanju. Agencije

L. K. P. / Avaz.ba

25.3.2020

Pandemija koronavirusa trenutno je obilježila živote svim ljudima na svijetu. Svi se moraju držati izolacije, a pri tome svima najteže pada što ne mogu vidjeti svoje bližnje. Takvu sudbinu dijeli i hrvatska književnica i bivša voditeljica Josipa Pavičić-Berardini (41) i njen mlađi sin Roko (Rocco).

On boravi u Italiji s ocem, italijanskim biznismenom Nikom  Berardinijem (Nico, 46), a zbog zabrane putovanja, Josipa ga ne može vidjeti. Ta ju je situacija pogodila, naročito ovih dana, kad je Roko proslavio deveti rođendan. Oglasila se na društvenim mrežama i emotivnom objavom objasnila kako se trenutno osjeća.


Josipa Pavičić-Berardini: Za mene suze predstavljaju čišćenje. Instagram

- Mama te ne može grliti, stisnuti i ljubiti, nećeš imati onu obožavanu zaher tortu sa svjećicama niti "festu con gli amici". Italija - Hrvatska, udaljenost među dvije zemlje iz mog ugla gledanja nikad nije bila veća. Uredu je što se sad osjećam tužno i što plačem, to je sasvim prihvatljivo i normalno u novonastalim okolnostima. Za mene suze predstavljaju čišćenje, a pisanje ljekovitu terapiju, stoga pišem i tebi i sebi - započela je Josipa svoju objavu.

- Za sobom sam ostavila mnoge životne nedaće - rat, rak, razvod i potres... Uskoro će se tom popisu neugoda iz prošlosti pridružiti i ovaj virus. Do tada, maleni moj, nosit ću te stalno sa sobom - dodala je i poručila kako je sve prolazno te kako ćemo svi ovo stanje izdržati.

Njeni pratioci u komentarima ispod objave pisali su joj komentare podrške te su je nastojali utješiti. Josipa i Niko razveli su se 2016. nakon četiri godine braka.


Sve o koronavirusu čitajte na ovom linku: https://avaz.ba/tag/82572/koronavirus

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.