PANDEMIJA I MODA

Naomi Kembel boji se zaraze, pije 30 vitamina dnevno

Nigdje ne izlazi bez zaštitnog odijela, rukavica i maske za lice, većinu vremena trudi se provesti u samoizolaciji u svom domu

Kembel: Opsjednuta zdravljem. Agencije

L. K. P. / Avaz.ba

29.3.2020

Naomi Kembel (Campbell) poznata je po tome da je opsjednuta svojim zdravljem, kao i da sve oko nje uvijek mora biti besprijekorno čisto i dezinficirano, ali čini se da je 49-godišnja Crna pantera u jeku ove pandemije koronavirusa, koji je pogodio svijet, pojačala sve 

Osim što nigdje ne izlazi bez zaštitnog odijela, rukavica i maske za lice, većinu vremena trudi se provesti u samoizolaciji u svom domu, a putem svog YouTube kanala otkrila je i kako je pojačala dnevni unos vitamina i suplemenata.

Kako je rekla, dan započinje zdravim smutijem, u koji stavlja više od 10 zdravih sastojaka, među kojima su i bademovo mlijeko, kakao u prahu, artičoka i baobab u prahu, kolagen, moringa u prahu te šipak.




- Sada je više nego ikada ranije važno podići i zaštititi imunitet i pobrinuti se za sebe - objasnila je Naomi i dodala kako, uz smuti, uzima i niz raznih vitamina i suplemenata, uključujući i tekući vitamin C, vitamin D, sjemenke papaje, probiotik, crni kim i huminsku kiselinu.


Naomi Kembel: Uvijek zaštićena. Instagram

Tako zgodna Kembel tokom dana popije skoro 30 podizača imuniteta, koji bi, između ostalog, trebali pomoći zdravlju jetre, probave, ali i samom imunitetu. Na svom YouTube kanalu objavljuje i snimke gdje redovno vježba i uključuje se uživo.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.