PANDEMIJA

Robi Vilijams vratio se iz karantina, susret s porodicom rasplakao fanove

Porodica je najvažnija i zato je bitno da u ovim trenucima pazimo jedni na druge, samo su neki od komentara

Robi i Ajda: Napokon zajedno. Instagram

L. K. P. / Avaz.ba

29.3.2020

Svijetom vlada pandemija koronavirusa, zbog kojeg su mnogi članovi porodica na određeno vrijeme razdvojeni. Jedan od njih je i planetarno popularni pjevač Robi Vilijams (Robbie Williams, 46), koji je zbog virusa tri sedmice proveo u karantinu. Nije bio pozitivan, ali zbog boravka u Australiji morao je poštovati pravila.

Supruga Ajda (Ayda, 40) i dvoje djece nestrpljivo su čekali njegov povratak, a kada je za to došlo vrijeme, emotivni trenutak podijelili su na društvenim mrežama.

- Ko nam dolazi? - pitala je Ajda, a djeca su u jedan glas viknula: "Tata, tata..."Odvojenost je najteže pala njegovoj kćerki Teodori (Theodora, 7) i sinu Čarltonu (Charlton, 5). Čim su ugledali oca kako se približava kući, odmah su mu potrčali u zagrljaj. Brojni pratioci komentirali su kako je ovo jedan od najemotivnijih videosnimaka koje su pogledali u posljednje vrijeme.

- Rasplakali ste me. Kako je ovo predivno. Porodica je najvažnija i zato je bitno da u ovim trenucima pazimo jedni na druge - samo su neki od komentara ispod snimka.Susret Robija i djece. Instagram

Ni Robijeva supruga nije mogla suzdržati emocije nakon što ga je ugledala, a s brojnim pratiteljima je podijelila.

- Nakon tri sedmice ponovo smo zajedno. Toliko sam sretna što se tata vratio kući nakon karantina - piše u objavi.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.