HOLIVUD

Kako je Anđelina preotela Breda od Dženifer

Navodno mu se gola uvukla u krevet i on je odmah pao

Anđelina Đoli i Bred Pit. Agencije

Avaz.ba

1.4.2020

Američka diva Anđelina Đoli (Angelina Jolie, 44) i holivudski šmeker Bred Pit (Brad Pitt, 56) nisu više zajedno, ali njihova ljubavna priča i dalje fascinira i ljudi se nikada neće umoriti od iskopavanja starih priča iz fioka njihovog sjećanja . 

Anđelinin bivši tjelohranitelj sada je otkrio kakva je bila hemija između ovo dvoje glumaca dok su 2005. godine snimali film "Gospodin i gospođa Smit".

Bred je u to vrijeme još bio oženjen holivudskom miljenicom Dženifer Aniston (51), ali očigledno nije mogao da pobjegne od Anđelinine magije i vatre. 

Tjelohranitelj je rekao da je više puta upao u njihove prikolice na setu, dok se njihova vatra tek rasplamsavala i da ih je zatekao kako se maze i udvaraju jedno drugome. Drugi očevici sa seta otkrili su da je Anđelina imala posebnu taktiku da zavede Breda. 

Ona je, jednostavno, "zaboravila" da obuče gaćice u boji kože za vrijeme snimanja ljubavne scene, a na kraju se skroz skinula i ušunjala u njegov krevet, na šta je Bred Pit odmah pao i zaljubio se. Ostalo je već historija koju svi znamo, piše "Mirror".

Bred Pit i Dženifer Aniston razveli su se nakon toga, a Anđelina je zauzela njeno mjesto. 

Anđelina Đoli, Bred Pit i Dženifer Aniston. Agencije

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.