HOLIVUD

Bivši muž Sandre Bulok treću ženu prevario s više od 20 ljubavnica

Dok mu supruga nije bila tu, dovodio žene u njihovu kuću

Džesi Džejms i Aleksis Dedžorija. Agencije

Avaz.ba

2.4.2020

Bivši muž glumice Sandre Bulok (Bullock) je treću suprugu prevario sa 20 ljubavnica, a za seksualne odnose molio preko društvenih mreža.


Rijaliti zvijezda i Tv ličnost Džesi Džejms (Jesse James) i profesionalna vozačica Aleksis Dedžorija (Alexis DeJoria) su bili sedam godina u braku, a on je za to vrijeme prevario s više od 20 žena. Oni su se rastali krajem marta, nakon čega su na vidjelo izašle sve njegove ljubavnice sa kojima je godinama varao. 

Džesi se godinama nalazio s brojnim ženama pa ih je preko svih društvenih mreža molio da spavaju s njim. Dok mu supruga nije bila tu, dovodio ih je u njihovu kuću u američkom gradu Ostinu. Kada je Aleksis bila kod kuće, s ljubavnicama se družio po hotelskim sobama.

Izvor blizak paru ističe da je 50-godišnjak napadao svoju ženu svaki put kada bi postala sumnjičava, pa ju je emocionalno maltretirao, što je dovelo do kraha njihove ljubavi i braka.


- Aleksis se osjećala poniženo. Džesi ju je varao od dana kada su se upoznali i to nikada nije prestalo. Tek je kasnije shvatila šta se sve događalo. Pokušavala je da spasi brak, ali njemu to nije bilo važno - kažu njeni prijatelji.

Džesi je s druge strane u objavi da se rastaju istakao da je sa suprugom proveo predivnih sedam godina.

Ta poruka je naljutila njegovu suprugu pa ju je blokirao na društvenim mrežama. Da je vara, otkrila je prije dvije godine, ali prvo nije u sve to vjerovala. Tek nakon što je shvatila da su neke od tih žena spavale s njim u njihovom krevetu, počela je da otvara oči.

Jedna od njih, Mila Haris (Myla Harris), javila se Aleksinoj sestri, a poruke koje je razmjenjivala s Džejmsom poslala je i američkim medijima.

Ispostavilo se da je Džesi suprugu prevario i večer pre nego što je zaprosio, a s nekima od svojih ljubavnica se viđao u početku njihove veze.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.