JET SET

Za Džej. Lo otvorili teretanu, a ostali moraju biti u izolaciji

Izazvala bijes američke javnosti

Lopez: Išla u teretanu sa zaručnikom. Agencije

Avaz.ba

2.4.2020

Dok traje izolacija zbog koronavirusa, ljudi širom svijeta moraju se privremeno odreći starih navika, kao što su odlasci na kafu, u kino, na plažu, ali i u teretanu. Ipak, te zabrane očito ne vrijede za svakoga, barem ne za Dženifer Lopez (Jennifer). 

Latino diva i za vrijeme karantene ne prestaje s treninzima. Paparaci su je "ulovili" ispred teretane u Majamiju u koju inače ide, a s njom je došao i njen zaručnik Aleks Rodrigez (Alex Rodriguez).

Pjevačica je obukla crvene tajice, a pozornost je privukla crvenim topom kojim je istakla atribute. Kosu je svezala i nosila je sunčane naočale.


Lopez izlazi iz teretane na čijim vratima piše da ne radi. Agencije

No, ono što je zanimljivo je da teretana, zbog pandemije koronavirusa, uopće nije radila. Na vratima se jasno vidio natpis: "Teretana nije otvorena. Ostanite kod kuće na sigurnom".


Kako prenose američki mediji, iako su sve teretane zatvorene, ovu su otvorili samo u Lopezine privatne svrhe. Ona je svoj trening odradila i tako izazvala bijes američke javnosti.


Lopez: Ne obazire se na komentare. Agencije

- Samo za bogate i slavne! Ovo je sramota, znači sve može kada se plati? A mi smo svi kući - samo je jedan od komentara na društvenim mrežama.


Atraktivna Dženifer se na ovakve komentare ne obazire, već se samo smješka, trenira i uteže pokazujući vitku liniju na kojoj bi joj mogle pozavidjeti i duplo mlađe kolegice.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.