RIJALITI

Potukle se sestre Kardašijan, modrice i ogrebotine svuda

Kim je stariju sestru udarala nogama i šamarala je

Kim I Kortni Kardašijan: Imale nesuglasice. Agencije

Avaz.ba

4.4.2020

Tenzije među sestrama Kardašijan (Kardashian) svakog dana sve su veće. Nedavno u jednoj epizodi šoua "Keeping Up With Kardashians" izbila je velika svađa između Kortni (Kourtney) i Kim Kardašijan. Sestre su vikale jedna na drugu, a potom se i potukle

Kim je stariju sestru udarala nogama i šamarala je, a Kloi (Khloe) ih je pokušavala razdvojiti.


Tuča sestara Kardašijan. Agencije

U jednom trenutku Kortni je udarila Kim toliko jako da je ona potom udarila glavom u zid, na kojemu je ostao njen otisak šminke.

- Bilo je žestoko. Osjećam da je Kortni skupila puno gnjeva i da stvarno više ne želi snimati s nama, ali ona nije tip osobe koji će doći i reći "OK, ljudi, neću više snimati". Ali je tip koji će doći svaki dan sa stavom i iskaliti bijes na svima nama - ispričala je Kim nakon tučnjave. 

Kortni je Kim zadala nekoliko jakih ogrebotina.  

Najstarija od sestara Kortni se poslije na svom se Twitter profilu osvrnula na sve što se posljednjih sedmica događalo, a što su kamere zabilježile za njihov rijaliti šou. 

- Večeras neću uživo twitat jer provodim vrijeme sa svojom djecom koja su trenutno na proljetnim praznicima. Shvatila sam da se puno rasprava vodi oko mojih poslovnih etika i imam potrebu razjasniti jednu stvar - odgajanje djece isto je posao. Dapače, to je najteži posao koji sam ikada radila. Odlučila sam staviti fokus na svoju djecu i na svoj brend "Poosh", a koji vam pomaže da pronađete balans i živite najbolji mogući život. Ja ne sudim onima koji biraju drugačiji put od mog i nadam se da će svi tako podržati i moj izbor - poručila je preko Twittera Kortni.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.