PJEVAČICA Donirala novac

Pink o borbi s koronom: Kad pomislite da ide nabolje, stanje se pogorša

Zabrinuta za zdravstveno stanje

Avaz.ba
06.04.2020 10:53

Pink sa sinom

Foto: ARHIV

Pink je u petak otkrila da su ona i njen trogodišnji sin Džejmson (Jameson) pozitivni na koronavirus, a odlučili su se testirati nakon što su se pojavili prvi simptomi bolesti. Tokom  Instagram lajva u subotu, 40-godišnja pjevačica otkrila je kako se ona i njen sin osjećaju bolje, ali se još nisu u potpunosti oporavili.

- Taman kad pomislite da ide nabolje, stanje se pogorša. Iako smo oboje bili jako bolesni, Džejmskon je to teže podnio - objasnila je.
  • Pjevačica i sin bore se s virusom
    Pjevačica i sin bore se s virusom Foto: Instagram

- Imam astmu cijeli život. Zbog koronavirusa postalo je stvarno zastrašujuće, neću lagati. U početku su govorili kako ovo pogađa samo starije od 65 godina i one slabijeg imuniteta. Ja imam astmu, ali Džejmson ima samo tri godine i savršenog je zdravlja. Prvi put sam se uplašila u 30 godina-  priznala je Pink. 

U objavi koju je u petak podijelila na Instagramu, Pink je detaljno opisala svoje iskustvo s koronavirusom te dodala kako su nakon dvije sedmice ponovno testirani i da više nemaju virus.

Pjevačica je izrazila prezir zbog reakcije američke vlade na potencijalno smrtonosni virus i obećala je da će dati svoj dio pomoći onima koji pate širom zemlje, što je i učinila. Donirala je milion dolara za borbu protiv koronavirusa. 

Komentari

NA VRH