ŽIVOT SLAVNIH

Viktorija i Dejvid Bekam podržali vezu najstarijeg sina s kćerkom milijardera

Bruklin, koji radi kao model i fotograf, već je četiri mjeseca u vezi sa četiri godine starijom Nikolom

Dejvid i Viktorija Bekam sa sinom Bruklinom. Agencije

Avaz.ba

9.4.2020

Bruklin Bekam (Brooklyn Beckham), najstariji sin jednog od najpoznatijih britanskih parova Viktorije (Victoria) i Dejvida Bekama (David Beckham), dobio je podršku svojih roditelja za vezu sa 25-godišnjom glumicom Nikolom Pelc (Nicola Peltz).

Nikola je kćerka američkog biznismena i milijardera Nelsona Pelca, čije se bogatstvo procjenjuje na 1,6 milijardi dolara.

Bruklin, koji radi kao model i fotograf, već je četiri mjeseca u vezi sa četiri godine starijom Nikolom, a trenutno se nalaze u samoizolaciji u Njujorku. 

View this post on Instagram

My other half ❤️ I love you

A post shared by bb (@brooklynbeckham) on

Izvor blizak porodici Bekam otkrio je za "The Sun" da je veza između Bruklina i Nikole dobila podršku slavnog para. 

- Dejvid i Viktorija podržavaju ovu vezu. Uvijek su bili velika podrška Bruklinu kada je riječ o njegovim djevojkama, ali čini se da su ovoj vezi dali posebnu pažnju. Misle da on konačno stoji stabilno na nogama - kazao je neimenovani izvor.

"The Sun" piše kako i nije neko veliko čudo, a kako navodi poznati tabloid, jedan poprilično debeo razlog je bogatstvo Nikolinog oca, u poređenju s kojim bogatstvo porodice Bekam (433 miliona eura) izgleda tek kao džeparac.

Navodno je Nikola postala veoma bliska sa majkom svog dečka, a nedavno je na proslavi Bruklinovog 21. rođendana zaplesala s članicom nekada poznate pop grupe "Spice Girls".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.