KRALJEVSKA PORODICA

Kamila ne želi da vidi Čarlsa ni na godišnjicu braka

Svoju su ljubav trebali obilježiti velikom, luksuznom zabavom

Kamila i princ Čarls: Dane provode u izolaciji. Agencije

Avaz.ba

9.4.2020

Svjetsku javnost nedavno je šokirala vijest kako je 71-godišnji princ od Velsa Čarls (Charles) zaražen koronavirusom. No, iako se princ od zloglasnog virusa oporavio u ekspresnom roku, koji je mnoge i zbunio, njegova supruga Kamila Parker Bols (Camilla Parker Bowles) još ga, za svaki slučaj, ne želi vidjeti, prenosi "Daily Mail". 

Iako je njen suprug bio pozitivan na virus, koji je nakon samo sedam dana i prebolio, Kamila se nije zarazila, stoga daje sve od sebe da tako i ostane. 

Oboje se trenutno nalazi u izolaciji u Škotskoj, ali žive na različitim dijelovima svoje vile te nemaju nikakvog fizičkog kontakta.

Ne želi imati nikakvog kontakta, jer je on bio pozitivan na virus, a ona ne.

- To posebno teško pada Čarlsu, pogotovo zato što su on i njegova draga danas trebali proslaviti 15. godišnjicu braka, a sada to neće moći. Svoju su ljubav trebali obilježiti i velikom, luksuznom zabavom, a to se sada neće dogoditi. Kamila je odvojena od njega i ne želi imati nikakvog kontakta, jer je on bio pozitivan na virus, a ona ne. Kuća ima šest spavaćih soba tako da bi trebali nekako izdržati - otkrio je Fil Dampijer (Phil Damprier), stručnjak za kraljevsku porodicu.


Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.