NOVI CILJEVI

Lejdi Gaga napokon progovorila o prinovi

Reći ću vam da sam veoma uzbuđena što ću imati djecu

Lejdi Gaga: Imam mnogo snova i nade. Agencije

Avaz.ba

9.4.2020

Otkako je javno priznala da je zaljubljena u Majkla Polanskog (Michaela Polansky), pjevačica Lejdi Gaga (Lady) ne skriva koliko je sretna, ali i koliko je spremna za bračni život. Izgleda da je ovaj muškarac za nju onaj pravi, jer pjevačica sve češće govori kako su joj brak i širenje porodice na vrhu liste prioriteta. Upravo je o tome pričala u razgovoru za magazin "InStyle", na čijoj će naslovnici osvanuti ovog maja. Kako im je rekla, njeni ciljevi su brak, mnogo novih pjesama, humanitarnog rada, ali i djece. 

- Imam mnogo snova i nade. Što će se od toga, zapravo, ostvariti, ne znam, ali znam da ću sve to raditi s ljudima koje volim - objasnila je Lejdi Gaga, koja od ovog februara uživa u romansi s Majklom. 

U spomenutom razgovoru nije mogla izbjeći ni pitanje o prinovi. 

- Reći ću vam da sam veoma uzbuđena što ću imati djecu. Radujem se što ću biti majka. Nije li to nevjerojatno? Činjenica da možemo držati čovjeka u sebi i brinuti se o njemu pa ga kasnije i održavati u životu - priznala je pjevačica, koja, izgleda, ne skriva da majčinstvo čeka s uzbuđenjem i nestrpljenjem. 

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.