SLAVNI

Kćerka Tamare Ekleston predvidjela da će njen djed dobiti dijete

Fifi je predvidjela da će se to dogoditi

Berni Eklston sa suprugom Fabianom očekuje dijete. Agencije

Avaz.ba

10.4.2020

Svijet je prije nekoliko dana ostao poprilično iznenađen kada je britanski milijarder i jedan od vodećih ljudi Formule 1, 89-godišnji Berni Eklston (Bernie Ecclestone), obavijestio da čeka svoje četvrto dijete. 

Njegova 45 godina mlađa supruga Fabiana Rosi je trudna, a njihov bi sin na svijet trebao stići u julu. Iako je ovo začudilo mnoge, porodica bogataša na ovo je bila spremna. 

"Daily Mail" piše, kako je Bernijeva šestogodišnja unuka Sofija (Sophia), kćerka Tamare Eklston (Ecclestone), predvidjela je da će njen djed dobiti dijete.

View this post on Instagram

Happy girl in the paddling pool 💖

A post shared by Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial) on

- Smiješno je sada kada se vratim unazad. Fifi je predvidjela da će se to dogoditi. Svima drugima to je iznenađenje jer su tek sada saznali, ali mi smo znali otpočetka i jako smo sretni zbog njih. Rekli su nam vijesti o bebi za večerom. Smiješno je jer je Fifi upitala Fabianu planira li dijete, i to netom prije nego nam je rekla sretne vijesti. Kada je Fifi čula vijesti, rekla mi je: "Vidiš, rekla sam ti da je trudna!". To su bile tako sretne vijesti u tako mračnim vremenima -  rekla je Tamara, koja kćerku Sofiju, koju zove Fifi, ima u braku s Džejem Rutlandom (Jay). 

Inače, Berni i Fabiana trenutno se, radi mjera opreza, nalaze u izolaciji u njihovom luksuznom domu u Sao Paulu. S obzirom na svoje godine, Berni mora posebno paziti, stoga iz kuće ni ne izlazi. Uprkos svemu, on ostaje pozitivan. 

- Moraš, inače ćeš se slomiti. Samo želim da sve bude dobro s Fabianom. Srećom, na farmi uvijek ima posla. Fabiana se brine o svojoj plantaži kafe - rekao je 89-godišnjak, koji će za nekoliko mjeseci dobiti svog prvog sina. 


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.