LUKSUZ

Džordž i Amal Kluni uložili 90 hiljada funti kako bi usrećili blizance

Odlučili napraviti kućicu za igranje

Amal i Džordž: Grade kućicu za blizance. Agencije

Avaz.ba

13.4.2020

U posljednje vrijeme svjetske medije pune napisi o bračnoj krizi jednog od najpoznatijih parova na svijetu, advokatice za ljudska prava, Amal Kluni (Clooney) i njenog 17 godina starijeg supruga, glumca Džordža Klunija (George). Nerijetko se ističe kako je jedini razlog zašto su i dalje zajedno njihova ljubav prema dvogodišnjim blizancima, kćerki Eli (Ella) i sinu Aleksandru (Alexandru). 

Par je navodno spreman učiniti sve kako bi njihova djeca bila sretna, a tome u prilog ide činjenica što su im u dvorištu porodične vile nedavno odlučili izgraditi kućicu za igranje koja košta 90 hiljada funti, prenosi "Daily Mail". 

Imanje Klunijevih. Agencije

Luksuzna "kućica" prostirat će se na čak dva sprata i imat će sve što imaju i uobičajene kuće za život. Prema pisanju  tabloida, osim potpuno funkcionalne kuhinje i kupaonice, njihova djeca će moći uživati u raznim zabavnim sadržajima. Repertoar zabavnih rekvizita seže od zip-lajna na kojem će se moći spustiti u dvorište, ali i igračku žirafe u pravoj veličini na kojoj će moći jahati.

Impresivni podaci ipak ne staju tu. Džordž i Amal ništa nisu htjeli prepustiti slučaju pa su za uređenje pozamašnog zdanja angažirali Barbaru Batler (Butler), specijaliziranu za uređenje dječjih kućica za igranje, ali i Majkla Smita (Michael Smith), koji se proslavio 2010. godine kada je za Baraka Obamu (Barack) preuredio Ovalni ured. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.