PANDEMIJA

Menadžer Željka Joksimovića zaražen koronom

Nakon što je imao visoku temperaturu, Obradović je testiran na virus

Bane Obradović i Željko Joksimović. Arhiv

Avaz.ba

13.4.2020

Bane Obradović, poznati menadžer i organizator brojnih koncerata i muzičkih manifestacija, inficiran je koronavirusom i trenutno se nalazi u Kliničkom centru Srbije, javljaju mediji u Srbiji. Obradović je najpoznatiji po saradnji sa Željkom Joksimovićem, a ujedno je i pjevačev kum.

Njegova stanje zasad je stabilno i teži ka tome da će se uskoro oporaviti i vratiti normalnom životu. Nakon što je imao visoku temperaturu, Obradović je testiran na koronu, nakon čega je zbog jake upale pluća smješten na odjeljenje pulmologije. 

Obradovićev srednji sin nalazi se na Sajmu i osjeća se dobro. On čeka dodatni test, nakon kojeg će najvjerovatnije liječenje nastaviti kod kuće. Najstariji sin poznatog menadžera nalazi se u svom stanu u izolaciji i čeka rezultate testa.

Banetova supruga Jovana i najmlađi sin osjećaju se dobro i nemaju nikakve simptome zaraze. 

- Bane se nalazi u bolnici i njegovo stanje je stabilno. Željela bih ovim putem da zahvalim medicinskom osoblju Kliničkog centra Srbije, Odjeljenju pulmologija, koji su uložili napore da Bane bude bolje. Također želim da zahvalim svim prijateljima, porodici i kumovima koji ovih dana brinu i pomažu da Bane iz ove situacije izađe kao pobjednik i što prije se vrati normalnom životu. Također bih željela da zahvalim medijima i zamolim na razumijevanju da u ovom trenutku ispoštuju privatnost porodice - navela je Jovana Obradović.

Bane Obradović. Arhiv

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.