HIT-SERIJA

Novi "Prijatelji" dogovaraju se putem videopoziva

Kurtni Koks (Courteney Cox) je automatski dogovorila sastanak preko videopoziva i svi su se uključili i tako razmjenjuju ideje

Ekipa "Prijatelja". Agencija

Avaz.ba

13.4.2020

Nakon što je glumačka postava  serije "Friends" ("Prijatelji")  potvrdila šuškanja o snimanju specijalne epizode, uslijedila je pandemija koronavirusa. Neki su nagađali kako se sada sve otkazuje, ali glumci čine sve kako se to ne bi dogodilo. Svoje ideje i dalje dijele iz udobnosti svoga doma, pazeći na socijalnu distancu i to preko videopoziva.

Kako pišu britanski mediji, čim je snimanje bilo odgođeno, svi su počeli paničariti jer im je ionako trebalo dugo da se dogovore i da snimanje "uguraju" u svoj raspored.  


- Bilo ih je strah da se sada neće moći okupiti godinu ili čak i više.  Kurtni Koks (Courteney Cox) je automatski dogovorila sastanak preko videopoziva i svi su se uključili i tako razmjenjuju ideje. Sve pokažu producentima i onda raspravljaju i razgovaraju barem dva sata - rekao je izvor.  

Dodao je i kako se svakodnevno čuju i da ih Dženifer Aniston (Jennifer, 50), koja je imala najgori raspored od svih, uvjerava da će napraviti sve što je u njenoj moći kako ne bi morali čekati mjesecima na snimanje njihova ponovnog okupljanja.  

- Njihovi razgovori su smiješni i ima urnebesnih materijala za kojeg se nadaju da će moći pokazati javnosti ili u serijalu ili barem putem kratkih isječaka - pojašnjava izvor.

Snimanje je trebalo započeti krajem marta, ali je produkcija to zaustavila i odgodila pa će po najnovijim podacima snimanje najranije krenuti u maju, piše "Variety".  


Ekipa "Prijatelja". Agencije

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.