SLAVNI

Elizabet Harli: Zbog izolacije ne mogu pronaći novu ljubav

Voljela bih se ludo zaljubiti u nekoga

Harli: Ne puštam nikoga u kuću. Agencije

Avaz.ba

14.4.2020

Atraktivna glumica Elizabet Harli (Elizabeth Hurley) trenutno je u kućnoj izolaciji sa porodicom. Za strane medije rekla je kako je koronavirus sprječava u pronalasku ljubavi s novim muškarcem, što joj je trenutna želja.

- Voljela bih se ludo zaljubiti u nekoga, što se sigurno neće dogoditi dok sam zatvorena s krvnim srodnicima. Možda kada ovo sve završi. Tada ću upaliti prednja svjetla i potruditi se - rekla je Elizabet. 

Prethodno je bila u braku s poduzetnikom Arunom Najarom (Nayar) od 2007. do 2011., a potom je bila u vezi s glumcem Hju Grantom (Hugh Grant) australskim igračem kriketa Šejnom Varneom (Shane Warne).

Harli je uporedila svoj život s rodbinom s televizijskom serijom "The Waltons" iz sedamdesetih, koja je pratila život porodice u ruralnoj Virdžiniji za vrijeme Velike ekonomske krize i Drugog svjetskog rata.

- Devet nas je. Ovdje imam cijelu svoju porodicu, uključujući mamu, tetku i prijatelja koji imaju respiratorne probleme. Paranoična sam da ih neću moći držati na sigurnom. Ne puštam nikoga u kuću. Odlazim u lokalne prodavnice hrane i nosim zaštitnu masku i rukavice. Prestravljena sam - ispričala je Elizabet.

Za vrijeme karantine postavila je i neka pravila. Svatko ima, tvrdi, određeni posao, a ona je zadužena za kupovinu, pranje rublja u kuhanje. Tvrdi kako ne dopušta da se gleda televizija do 18 sati, kako se ne bi "pretvorili u kauč".

- Da ne postoji činjenica kako se svi plašimo za gubitak voljenih, zapravo bi bili prilično sretni svi zajedno - zaključila je. 

Glumica je istakla da je jako sretna što ima porodičnu kuću u manje naseljenom mjestu dok traje izolacija, a priznala je i kako ovih dana ne mari za izgled.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.