HOLIVUD

Slavni oskarovac ne odvaja se od 16 godina mlađe partnerice

Izveli svoja dva ljubimca

Ben Aflek i Ana de Armas u šetnji. Agencije

Avaz.ba

14.4.2020

Dvostruki oskarovac Ben Aflek (Affleck) i njegova nova partnerica, kubanska glumica u usponu Ana de Armas odlučili su nakratko napustiti svoj dom u elitnom dijelu Los Anđelesa kako bi uživali u šetnji sa svoja dva ljubimca, bijelim maltezerom i njemačkim ovčarom.

Svoju ljubavnu vezu holivudski glumac i 16 godina mlađa kubanska ljepotica započeli su na setu erotskog trilera "Deep Water", čija se premijera očekuje 2021. godine, a koliko su zaljubljeni, potvrđuju svakim javnim pojavljivanjem.

Ben Aflek i Ana de Armas: U zagrljaju. Agencije

U jeku pandemije koronavirusa, slavni oskarovac organizirao je protekle subote virtuelni turnir pokera s brojnim poznatim sudionicima, na kojem je prikupljeno skoro dva miliona dolara namijenjenih neprofitnoj organizaciji "Feeding America", a dane u kućnoj izolaciji posljednjih sedmica provodi u svom luksuznom domu u Los Anđelesu u društvu 16 godina mlađe partnerice, koju je nedavno upoznao s bivšom suprugom, glumicom Dženifer Garner (Jennifer) i njihovo troje djece.

Problematični Aflek, koji je dugi niz godina imao problema s odvikavanjem od alkohola, sada pokazuje da je uspješno prebrodio sve svoje greške iz prošlosti. Okrenuo je novi list, a u tome su mu pomogli brojne kolege i prijatelji, kao i kubanska ljepotica kojoj brojni prognoziraju blistavu holivudsku karijeru.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.