HOLIVUD

U 55. dobila dijete s 15 godina mlađim mužem

Bridžit Nilsen poznata po ulozi u filmovima "Red Sonya" i "Rocky VI"

Nilsen: Prošetala sa porodicom. Agencije

Avaz.ba

14.4.2020

Glumica i manekenka Bridžit Nilsen (Brigitte Nielsen) prošetala se do parka u Los Anđelesu s jednogodišnjom kćeri Fridom i mužem Matijom Desijem (Mattia Dessi). 

Supružnici su stavili maske za lice kako bi se zaštitili zbog pandemije koronavirusa i držali su se uputa o socijalnom distanciranju dok su se družili u parku, a Bridžit se više posvetila psu Džokeru nego porodici.

Inače, Bridžit je rodila kćerku u 55. godini života, a brak s 15 godina mlađim televizijskim producentom joj je peti. Dankinja je poznata po ulozi u filmovima "Red Sonya" i "Rocky IV.", a akcijski junak Silvester Stalone (Sylvester Stallone) bivši joj je suprug. 

View this post on Instagram

Mask ON! #mascherati

A post shared by Brigitte Nielsen (@realbrigittenielsen) on

Glumica je 2018. šokirala javnost objavivši da je trudna i mnogi su ju osuđivali zbog toga. Komentirali su da je rodila vlastito unuče i da će joj biti teško u 70-ima voditi brigu o tinejdžeru.

Nilsen je pokušavala ostati u drugom stanju više od 10 godina, a Fridu je rodila zahvaljujući oplodnji in vitro. 

- Medicinski potpomognuta oplodnja za mene je bila dug put. Želim dati do znanja ženama da je sve moguće, ali da moraju biti i realne. Bilo je tu jako puno razočaranja - ispričala je.

Bridžit je glumačku karijeru započela u filmu ''Red Sonya"' s Arnoldom Švarcenegerom (Schwarzenegger), s kojim je imala kratku aferu. Ubrzo nakon prekida s njim upoznala je 17 godina starijeg Silvestera Stalonea (Sylvester Stallone) i udala se za njega 1985.

Kasnije je otkrila detalje o njihovu braku, koji je trajao tek dvije godine, i ispričala da je Stalonea osvojila na setu filma "Cobra" jer mu je poslala golišave fotografije u hotel. Njihova je sreća kratko trajala nakon svadbe. 

- Dan nakon vjenčanja Silvester se u potpunosti promijenio. Postala sam mu svojina, poput auta. Bilo je to grozno - rekla je glumica. 

Raspričala se i o njegovim seksualnim vještinama.

- Nije bio dobar ni u krevetu. Bio je poput zečića - istakla je. Nilsen s prvim mužem, kompozitorom Kasperom Vindingom (Windingom) ima sina Đulijana (Julian).

Dankinja je s četvrtim suprugom, švicarskim glumcem, Raulom Mejerom (Raoul Meyer) dobila sinove Raula Ajrtona (Raoula Ayrtona) i Daglasa Arona (Douglas Aaron). Usto, ima sina Kilijana Markusa (Killian Marcus) s bivšim zaručnikom, nekadašnjim igračem američkog nogometa Markom Gatinuom (Gatineau).

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.