NOVAC

Tamaru Eklston napali zato što traži donacije

Porodica posjeduje skoro četiri milijarde funti

Tamara Eklston sa suprugom Džejom Ratlandom. YouTube

Avaz.ba

15.4.2020

Kćerka Bernija Eklstona (Bernie Ecclestone) Tamara i njen suprug Džej Ratland (Jay Rutland) gostovali su u emisiji "This Morning" i tim putem pozvali gledaoce da doniraju novac za njihovu online galeriju. U emisiju su se javili uživo iz svog doma kako bi podržali zdravstvene radnike koji se bore protiv pandemije.

Tamara i Džej udružili su se sa 30 umjetnika kako bi napravili online galeriju, pomoću koje bi prikupili novac i donirali ga zdravstvenim radnicima. Nakon što su pozvali sve gledaoce da daju svoj novčani doprinos, oni su im zamjerili traženje novca zbog raskoši u kojoj žive.

- Bez uvrede, ali ovo je sramota. Žele prikupiti milion funti pomoću donacija, a njihova porodica posjeduje skoro četiri milijarde funti - napali su ih gledaoci, a Tamaru su putem društvenih mreža upitali zbog čega sama ne donira kad je bogata.

Tamara je nedavno napravila skandal u jednom restoranu kad je galamila na blogera i urednika "The Steeple Timesa" Metjua Stiplsa (Matthew Steeples), koji je za njenog oca rekao da je "opasni patuljak". Tamara je, navodno, rekla Metjuu da je vrijeme da se obračunaju licem u lice nakon nekoliko godina ismijavanja.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.