USPOMENA

Irina Šajk objavila fotografiju staru 20 godina i oduševila sve

Zaradila je brojne komplimente

Šajk: Razveselila fotografijom starom 20 godina. Agencije

Avaz.ba

17.4.2020

Manekenka Irina Šajk (Shayk) (34), koja slovi za jednu od najljepših žena svijeta, svoje je fanove na Instagramu razveselila fotografijom starom 20 godina. Na uspomeni iz 2000. pozira kao 14-godišnjakinja u rodnoj Rusiji. 

Zaradila je time brojne komplimente, a oduševljeni fanovi pišu joj kako je već tad bilo potpuno jasno da će biti prava ljepotica. Irina je rođena u gradu Jemanželinsku, ali nije poznato je li i fotografija uslikana upravo tamo. 

View this post on Instagram

14

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on

Osim uspješnom manekenskom karijerom, Šajk je naslovnice punila i s dva planetarno popularna bivša partnera. S Kristijanom Ronaldom (Cristiano) bila je od 2010. do 2015., a s Bredlijem Kuperom (Bradley Cooper) od 2015. do prošle godine.

S holivudskim glumcem ima kćerku Leu koju je rodila u Los Anđelesu u martu 2017. godine. Za vrijeme dok je u kinima diljem svijeta igrao Kuperov film "Zvijezda je rođena", u kojem on i Lejdi Gaga (Lady) postaju fatalni par, Šajk je mjesecima bila u središtu nagađanja kako je filmska romansa postala stvarna. Na kraju su ona i Kuper zaista prekinuli, a pjevačica nije bila ta koja im je presudila.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.