HOLIVUD

Usred pandemije Džulija Roberts izbacila muža na ulicu?

Vila nije dovoljno velika da se ne bi sretali

Roberts i Moder: Navodno se razvode. Agencije

Avaz.ba

20.4.2020

Nakon što su se krajem prošle godine mediji raspisali o njihovom navodnom razvodu, jedna od omiljenih holivudskih glumica, 52-godišnja Džulija Roberts (Julia) i njen 51-godišnji suprug, snimatelj Danijel Moder (Daniel) ponovno su se našli u centru skandala. Kako prenosi "New Idea", do kraha ovog braka ipak je došlo.

Navedeni medij piše da je glumca "pri kraju snaga" i da je odlučila prodati njihovu kuću, jer je zajednički život usred pandemije za nju bio "nepodnošljiv i užasan".

Oni žive u vili, ali prema pisanju "New Idea", ona nije dovoljno velika da se ne bi sretali.

- Da, žive u vili, ali nije dovoljno velika da se ne bi sretali, i dalje se svađaju i vrijeđaju jedno drugo - rekao je neimenovani izvor za navedeni medij. 

Isti izvor, navodno blizak ovoj porodici, tvrdi da su supružnici, nakon brojnih glasina o razvodu, odlučili dati sve od sebe te poraditi na svom odnosu. No, karantin je - presudio.

Kao jedan od najvećih uzroka nesuglasica navodi se činjenica da se Džulija i Danijel nikako ne mogu složiti oko toga gdje će živjeti. Glumica želi vrijeme sa porodicom provoditi na lokaciji San Francisko - Nju Meksiko, dok je Danijel zadovoljan u Los Anđelesu. 

Džulija je zato odlučila ostvariti svoje planove i kupiti kuću u San Francisku, a ovu u kojoj živi i čija je vlasnica - prodati. 

- Ona je odlučila i Danijel nije imao mnogo izbora, izbacila ga je - zaključuje izvor.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.