NOVA NUMERA

Keli Rouland uzjahala konja i pokazala previše

Rouland se presvukla nekoliko puta i pozirala u kupaćim kostimima, kao i prozirnoj haljini i majici ispod kojih su joj se vidjele grudi

Rouland: Ima tijelo na kojem bi joj pozavidjeli mnogi. Agencije

Avaz.ba

21.4.2020

Dok većina muzičara tuguje zbog toga što ne mogu obavljati svoj posao, pjevačica Keli Rouland (Kelly Rowland) vratila se na muzičku scenu i objavila je novi spot za svoju pjesmu "Coffee". Članica nekadašnje grupe "Destiny's Child" oduvijek je imala impresivne vokalne sposobnosti, a često su fanovi isticali i njenu savršenu liniju.

Iako je od trenutka kad su objavile da više neće nastupati zajedno i da svaka krećesa solo karijerom prošlo već 15 godina, pjevačica i sada ima tijelo na kojem bi joj pozavidjele i upola mlađe. 

U spotu za novu pjesmu Rouland se presvukla nekoliko puta, a pozirala je i u kupaćim kostimima, kao i prozirnoj haljini i majici ispod kojih su joj se vidjele grudi. 

- Fantastično izgledaš! Ne sjećam se kad sam vidjela žensko tijelo u 40-ima, a da je tako lijepo - bio je samo jedan od komentara fanova.

Njeni fanovi su je poželjeli jer na sceni nije bila od 2013. godine kada je objavila album "Talk a Good Game". Nedavno je bila u fokusu jer je otac Bijonse Nouls (Beyoncé Knowles), Metju (Matthew), rekao da je član grupe "Jagged Edge" zlostavljao Keli i Bijonse, i to dok su bile maloljetne, ali ne u seksualnom smislu.  

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.